Sağlık Yönetimi Bilim Uzmanı Dr. Feza Şen ile Sağlık Hukuku Yazarı Av. Arb. Ümit Erdem tarafından hazırlanıp sunulan 30. “Tıp Hukuku Söyleşileri” programı; “Covid-19 Pandemisi’nde SAĞLIK HABERCİLİĞİ” başlığı ile yayınlanacak ve çok önemli medya mensuplarını ağırlayacak.

31 Ocak 2021, Pazar saat 17:00’da başlayacak, ücretsiz, canlı ve online yayınlanacak Söyleşi’ye; Araştırmacı-Gazeteci, Yazar, Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, T. Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri, Eğitim ve Sağlık Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Güneş ve Medikal Akademi Yayın Yönetmeni Hüseyin Kandemir konuk olarak katılacaklar.

Söyleşi’nin yapımcılarından Av. Arb. Ümit Erdem şunları söyledi; “Covid-19 Pandemisi sürecinde sağlık haberciliğini, Medya Ombudsmanlığı’nı, sağlık haberciliğinin etik ve hukuki boyutunu, yeni iletişim araçlarını, sosyal medyada sağlık haberciliğini, sağlık haberciliğinde uzman konuk seçimi ile ücret karşılığı yayınları konuşacağımız Söyleşi’mize Faruk Bildirici ve Sibel Güneş’i konuk edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu ve “Evde Kal” çağrısına uyduğumuz bu (31.01.2021) Pazar gününde, herkesi Söyleşi’mize davet ediyoruz.