İzmir'de AKP  Kemalpaşa İlçe Yönetim kurulu üyeleri Dursun Ali İnce ve Nihat Boytepe’nin kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi. İki ismin istifaları alınıp partiyle ilişiği kesilirken, CHP cephesinden dosya ile ilgili çarpıcı iddialar geldi.

Gerçek İzmir'in haberine göre, AKP Kemalpaşa İlçe Yönetim kurulu üyeleri Dursun Ali İnce ve Nihat Boytepe kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Konuyla ilgili detaylı açıklama yapan AKP Kemalpaşa İlçe Başkanı Bülent Aksakal, iki ismin istifalarının alınarak partiyle ilişiğinin kesildiğini de duyurdu.

Aksakal açıklamasında, "İlçe yönetimimizde yer alan bu iki isim hakkında başlatılan adli soruşturmalar nedeniyle konunun İl Başkanlığımıza aktarılmasının ardından, söz konusu kişilerin İl Yönetimimiz tarafından, tedbirli olarak kesin ihraç talebi ile İl Disiplin Kurulu’na sevkine karar verilmiştir. Bu arada ilgili kişilerin istifaları İlçe Başkanlığımızca alınarak üyelikleri düşürülmüş ve bu kişilerin partimizle ilişiği kalmamıştır" ifadelerine yer verdi. 

CHP CEPHESİNDEN ÇARPICI İDDİALAR!

AKP'de yaşanan çarpıcı gelişmenin ardından CHP cephesinden çok önemli açıklamalar ve flaş iddialar geldi.

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, iki isimden birinin istismar diğerinin bir trans bireyin kendisini vurmasına sebebiyet vermeden tutuklandığını iddia etti.

Balyeli, “Kemalpaşa AK Parti İlçe yönetiminde olan bir şahsın istismarından, bir diğerinin de trans bireye kendisini vurmasına sebebiyet verecek eylemlerde bulunmasının takipçisi olacağız. Uzun süredir ülkeyi yöneten bu süre içerisinde her türlü yolsuzluk, çıkar, talan düzenini sürdüren iktidar partisi mensuplarının geldiği ahlaki çöküntü düzeyi artık had safhasına ulaşmıştır” diye konuştu. 

GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI! 

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli ayrıca AKP cephesine sert mesajlar da gönderdi.

Balyeli, "Son günlerde havuz medyasında köpürtme ile partimize ve partililerimize yönelik asılsız taciz suçlamanın gerçek nedeni de ortaya çıkmıştır.  Kendi pisliklerinin üzerini örtmek için hedef şaşırtanların gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Kim yaparsa yapsın bu tür olayların her zaman karşısında, mağdurların da yanında olacağız" dedi.