AK Partili Başkan kazanamazsak bizi kazığa oturtacaklar

31 Mart yerel seçimlere üç aydan az bir süre kala siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Seçime katılacak olan  partiler arasında genel seçimde olduğu gibi bu seçimde de ittifaklar söz konusu. Bu ittifaklardan biri olan Cumhurittifaki Kahramanmaraş'ın  Afşin ilçesinde birlikte seçime gitme kararı aldı. İttifakta yer alan  partiler AK Part,- MHP'den  oluşmakta. İttifak kararının ardından AK Parti teşkilatı alınan bu kararı kutlamak için  MHP Afşin  ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Güven, öyle bir konuşma yaptıkı salonda bulunanlar buz kesildi. Başkan Güven, konuşmasında adeta korkutma ve şok taktiği uyguladı.

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Cumhurittifakı olarak Türkiye geneli % 52'nin altına düşersek tahmin ediyorumki bizi ''DARAĞACINA ÇEKİP KAZIĞA OTURTACAKLAR" ifadelerini kullanması salonda şok etkisi yaptı.

Belediye Başkanı Güven'in bu tehdit ve korkutmaya  yönelik  söylemleri bir korku yaşadıklarının dışa yansıması gibi görünüyor. İllada seçimi kazanmalıyız kazanmadığımız takdirde iktidara gelenler yapmış olduğumuz usülsüzlüklerin hesabını sorarlar korkusunu taşıyorlar gibi biz izlenim veriyor.

ViDEO 'da dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise kendilerini milli ve yerli olarak değerlendiren Güven, "milli ve manevi unsurlar olarak büyüklerimiz seçime birlikte girme kararı aldı" olarak görmeleri, karşılarında yer alan diğer siyasi parileri ise gayri milli göstermeleri son derece yanlış ve tehlikeli bir durum. Bu olay gösteriyorki diğer seçimlerde istismar edilen milli ve manevi değerler bu seçimde de seçim malzemesi olarak kullanılacak.

Diğer bir konu ise Afşin haberin,  MHP ile yaptığı konuşmaya yerverilerek şunlar söylenmiş ; "MHP ile konuştuğumuzda oylarının İYİParti'den fazla olması gerektiğini söyleyip kendilerine o zamanda olağan üstü umut (oy devşirimi) verdik. Yoksa o zamanda (Cumhurbaşkanlı seçimlerinde) bizi KAZIĞA OTURRACAKLARDI" ifadeleri bir takım gizli pazarlıkların yaşandığı izlenimi veriyor.

Konuşmayı aşağıdaki VİDEO adresinden dinleye bilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Jj-R7uhUMmc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2T2MkWlNN32aVdmH_wk2tCuW1FfbxnLMRQslKtPGEQ-ip9v2h8cOmt6mA