1-Biz Saadet Partisi olarak bir cihat teşkilatıyız.
2-Bizim en büyük davamız Hakk'ın hakim olmasıdır.
3-Bütün seçim bölgelerinde biz çoğunluğu alsak da, alamasak da bizim görevimiz davamızın muzafferiyeti için çalışmaktan geri duramayız.
4-Aslolan hata yapmamak ve Rabbımızın istediği gibi tüm gücümüzle çalışmaktır. Başta Genel Başkanımız olmak üzere, canla başla çalışan yetkililerimizden ve her kademedeki insanlarımızdan Allah razı olsun. Ama biz kul olarak hatadan münezzeh değiliz. Mutlaka hatalar yapıyoruz, yapmamız da insan tabiatına uygun olan durumdur. Sonuçlara yaptığımız hataların da etkili olduğunu kabul ederiz.
5-Allahımızın takdiri şudur ki: Her millet layık olduğu idareye kavuşur.
6-Mevcut yönetim illa ki kazanabilmek için meşru ve gayrı meşru ayırt etmeksizin her metodu kullanmaya yatkındır ve kullanmıştır. Bu durum ülkemiz ve davamız adına endişe verici bir durumdur.
7-Mevcut yönetimin yönlendirmesi, tahriki ve teşviki ile çok üzücü olaylar meydana gelmiş, ama onlar bunu çok küçükmüş ve kendileri ile ilgili değilmiş gibi sunmaya devam etmekteler. İnşaallah olmaz ama başka üzücü olayların da meydana gelmesini beklemek durumundayız.
8-Seçimlerde bazı katakulliler olmuş olabilir. AA'nın seçim sonuçlarını 13 saat vermemesi unutulacak şeylerden değildir. Bu işin arka planını ileriki günlerde okur muyuz bilemem.
9-Biz Saadet Partisi olarak tüm iç ve dış olumsuz şartlar altında çalıştık. Bunların neler olduğunu herkes biliyor. 

10-AKP'ye Büyük Şehirleri kaybettiren etmenin RANT HIRSI olduğunu düşünmekteyim. Bu gidişle ADALETSİZLİK etmeni de onlara genel seçimleri kaybettirebilir.
11-Şahsi düşüncelerimi kısa kısa not ettim. Kendimi gözden geçirip, kendimde gördüğüm hataları düzeltmeye çalışır, kaldığım yerden çalışmama hız kesmeden devam ederim. Yönetime meşru yollardan gelen insanları tebrik eder, başarılar dilerim.