GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ İNSANLAR

Yıllardır maymundan geldik diyerek evrim teorisini kabul etmiş veya zorla kabul ettirilmeye çalışılmış veya bu durumu kabul ettirmek için ikna edilmeye çalışılmış olduğunu hiç unutmadık unutmayacağız da.

Görüyoruz ki zamanımızda hala bunu yapmak için isim değiştirerek ellerinden geleni yapıyorlar.

Haramı bilmeyen veya bilip de Müslümanları bir nevi bu işe zorlayanlar, bilmelidir ki kafalarında kurdukları o teoriler hiçbir zaman Müslümanlardan

onay almayacaktır.

İnsanı domuzlaştırmak, bakın hayvanlaştırmak demiyorum, dinimizce haram olan bir hayvan ile insanı birleştirmek arzuları gerçekten çok tehlikeli bir durum.

Eğer insanların faydasına bir durum var ise bunu helal yoldan, helal hayvanlar ile yapmak yerine neden haram olana meyil eder ki insan.

Madem genetikleri değiştirebiliyorsunuz ve insanlara nakli o şekilde yapıyorsunuz neden bir inekten, danadan, koyundan keçiden almıyorsunuz.

İslam dininde yasak olan bir hayvandan bu işlemi yapıyorsunuz veya yapmak istiyorsunuz.

İnsanlar ve biz Müslümanlar susmaya devam ettikçe, onların her işine rızamız olmasa bile bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye düşünerek sesimizi yükseltmez isek bu bizim için kötü bir son olmaya doğru gidiyor.

Ama şunu biliyorum ki asla bu duruma evet demeyecek bir topluluk içimizden çıkacaktır ve her şeyi değiştirerek bir ferahlık yaşayacağız inşallah.

Rabbim bizimde bu topluluk içinde olabilmemiz, yapılan yanlışlara dur diyebilmemiz, İslam adına her yanlışa hayır diyebilmemiz, sesimizi en gür bir

şekilde yükseltebilmemiz duası ile.

SELAMETTE OLUN SELAMETLE KALIN

SABRİYE TÜRKMEN KAYA