SORU-YORUM!

Hafızasında susurluk skandalı gibi bir geçmişi olan bu memleket insanının doğal olarak çok haklı şüpheleri var. Ne de olsa devlet içindeki karanlık güçlerin, vatansever maskesi takmış cinayet şebekelerinin uyuşturucu pazarındaki rolünü toplum olarak öğrenmiştik...

16 Haziran'da Mersin Limanı'nda 1 ton 150 kilogram kokain yakalandığı haberlere yansıdı.
Birkaç gün önce ise Ekvador'dan yine aynı limana, (Mersin Limanı'na) getirilen sözde muz yüklü konteynerlerde 150 kilogram kokain daha bulunmuş.

Sedat Peker'in 7'nci videosunda da uluslararası arenada uyuşturucu trafiğinden ve Mersin limanından bahsedilmişti...


SORUYORUM!

Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelen Mersin limanına bir hafta arayla kokain dolu iki geminin yeni gelin gibi salına salına yanaşması sizce normalmi, üstelik Türkiye'de bütün gözler Peker'in iddiaları sonrası Mersin Limanı'nın üzerindeyken?

SORUYORUM!


Eğer gerçekten varsa, gerçekten uyuşturucu yakalandı ise, bu denli yüklü miktarda uyuşturucuyu tüm gözler bu bölge üzerinde iken ısrarla Mersin Limanına, hem de bir hafta önce biri yakalanmışken ikinci gemiyi gönderenler geri zekalı mı, Yoksa birileri bizi ahmak yerine mi koyuyor?

Yok eğer bu bir yem ise, bu durum Sedat Peker'in iddialarını doğrular mahiyette, yani İşin görünmeyen tarafında çok daha büyük işler dönüyor.

Hayır, öyle değil de (millet operasyon görsün kabilinden) birileri bizi gerçekten ahmak yerine koymaya kalkışıyor sa, bu işi başka limanda yapmaları gerekirdi, bilsinler ki yanlış Limana yanaştılar, çok fena sobelendiler.


Eylenmeyin bizimle beyler.