Ah be korona her şeyi alt üst ettin. 

Hemen hemen bütün spor müsabakaları birçok ülkede ertelenirken ne yazık ki ülkemizde hâlâ devam etmekte. Tek farkla tabii, 'seyircisiz.' Bizlerin en çok sevdiği spor dalı ise elbette ki futbol. Son haftada oynanan maçlarda ki en büyük eksik taraftarsızlıktı. Yani maçlarda ki 12. kişi (binlercesi) eksikti. Gümbür gümbür duyulan tezahürat seslerinin yerine, stadın çatısına vuran şiddetli yağmur sesi eşiğinde izledik evlerimizden takımlarımızı. Yağmur sesi ile de biraz romantik bir hava vardı sanki. Bunu düşünüp bize sundukları için emeği geçenlere teşekkür mü edelim şimdi bilemedim.


Taraftarı olmadan tüm takımlarda gözle görünen bir oranda düşüş yaşandığını da bu şekilde öğrenmiş olduk. Bu duruma elbette sevinen de olmuştur. Çünkü birçok takım, çok önemli puan kayıpları yaşadı. Ve bu bazı takımların, açık söylemek gerekirse -ki gerek işine geldi.
Sonuç olarak eğer bir korunma harekatı varsa -ki bu şart- bence ertelemek herkesin sağlığı için şart. Bu süreci en kısa zamanda atlacağımızı umuyorum. Ve bu köşede bundan sonra spora dair daha güzel şeyler yazacağıma inanıyorum.