BATININ TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ İFSAT PLANLARI VE TEK DÜNYA DEVLETİ -1

Tarhana Osman’ın mücadelesi.

Batı kendi ülkelerinin refahını bizim gibi gelişmekte ya da gelişmemiş ülkeleri sömürerek elde ettiğini biliyoruz. İşgal ettiği ülkelere kendi dilini, kendi kültürünü ve kendi dinini dayatmış, yeraltı ve yerüstü madenleri sömürmüştür. 

Sanmayın ülkemiz bu sömürüden payını almadı. Ülkemize üç aşamada sömürdüler. 

1-1947 Truman Doktrini ile Amerika’yla askeri yardım anlaşması imzalanmış. Askeri alanda elimiz kolumuz bağlanmıştır.

2-1948 Marshall planı ile ekonomik yardım anlaşması imzalanmıştır. O dönemde zeytin yağının yerini mısır yağı ve margarin almıştır. Süt tozu o dönemde ilkokulda çocuklarımıza verilmeye başlanmıştır.

3-27 Aralık 1949 yılında Kahire’de imzalanan ve 13 Mart 1950 tarih ve 5596 sayılı kanunla yürürlüğe giren Fulbright eğitim komisyonuyla eğitimimiz ifsat edilmiştir. Anılan kanunun 5. maddesi gereği eğitimimizi planlayanların 4’ü Amerikalı 4’ü ise Türklerden meydana gelmektedir. Oylama esnasında 4’e 4 kalırsalar, dışardan ABD Başkonsolosu gelip oy kullanacaktır. Yasa aynen böyle çıkmıştır. Hiçbir hükümet bu komisyonu iptal etmemiştir/edememiştir

Yaşı 60 veya üzeri olanlar hatırlarlar, ilkokula giderken bize süt tozu verirlerdi. Marshall yardımı adı altında dayatılan olduğunu belirtmiştim. O dönemde süt üreticilerini zora sokan süt tozu, piyasada 30 kuruşa satılıyordu. Nitekim aynı dönemde üreticinin sattığı sütün litresi ise 100 kuruş olarak satılıyordu. 

Süt tozunun sağlıksız olduğu konusunda içimizden biri çıkmıştı. Lakabı Tarhan Osman olan bir veteriner. Osman Nuri Koçtürk, 1943 yılında Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden askeri veteriner olarak mezun oldu. Hayatı boyunca gıda emperyalizm ’ine karşı mücadele etti. Özellikle süt tozunun nasıl kanser yaptığını ve insanımıza ve ülkemize verdiği zararları anlatan seminerler yaptı. Hükümeti ikna ederek süt tozunun okullardan kaldırılmasını sağladı. Soya yağına karşı zeytinyağı, yabancı buğdaya karşı yerli buğdayı savundu. Dayak yedi, işinden kovuldu.  Bugün tarhana Osman’ın yaptığı mücadeleyi biz yapamıyoruz. Her şey o kadar normal geliyor ki bize adeta beynimiz uyuşturulmuş bir robot gibi yaşayıp gidiyoruz. 

 Bu anlaşmaların neticesi bugün yaşadıklarımızdır. Ahlak bitmiş, ata tohumu yerini hibrit tohuma bırakmış, gıda bozulmuş ve kapitalizm bizi esir almış. 8 Kasım 2006 yılında çıkan Tohum Yasası ile ata tohumunun satışı yasaklanmış ve hibrit tohuma mecbur bırakılmıştır. Yasa gereği ata tohumu ekene teşvik verilmemektedir. 

  İkinci dünya savaşından sonra batı enerji ve gıda konusunda Türkiye’den Çin’e kadar olan bölgeyi sömürdü ve talan etti. Batı Avrasya ve Afrika’yı sömürebilmek için pek çok projeleri hayata geçirmiştir. Bugün gelinen noktada tek dünya devleti için çalışan Siyonist elitler, dünya nüfusunun azaltılması için çalışmaktadırlar. Batı kültürünün dayatılması sonucu batının pırıltılı hayatlarına özenen bir nesil türedi.  Her şey tek dünya devleti için yapılıyordu. Nüfusun azaltılması tek dünya devleti için olmazsa olmazlarından sadece birisiydi. 

DEVAM EDECEK…