Ne ağzın duruyor, ne başka yerin!
Küfür, hakaret, kusmuk, kazurat saçıyorsun!
70-80 sene önceki CHP’nin yaptıklarını bize fatura etmeye kalkıyorsun! Camileri ahıra çevirmiş de, Kuran’ı yasaklamış da, ekmeği karneye bağlamış da, bilmem neler yapmış da, yapmış da!
Sana cevap vermeye tenezzül etmedikçe kendini iyice kahraman gibi görmeye başladın!
Biz herkes gibi onlarla da ittifak kurarız, koalisyon da yaparız. Yaptık zaten. Yine yaparız. Kıbrıs zaferi gibi, ağır sanayi kurmak gibi, okullar açıp hizmet etmek gibi, İslam Birliği’nin temellerini atmak gibi nice hayırlı işler yaptık, yaparız.
Ya sen?
Daha birkaç sene önce onbinlerce iffetli kardeşimize tecavüz edenlere başarılı yapmaları için dua edenlere hala kulluk kölelik yapıyorsun! Iraklı milyonlarca kardeşimizi 8,5 milyar dolara satanlarla hala berabersin! PKK, PYD destekçileriyle hala müttefiklik yapanların kucağındasın!
Libya’yı bombardıman ederek yüzbinleri katleden kefereye donanma desteği verenlerin bekçiliğini yapıyorsun!
Batılı Haçlıları Suriye’ye davet edip onmilyonlarca Müslümanı katlederek, mülteci duruma düşürerek perişan edenlerin borazanlığını yapıyorsun!
Şehirlerimizi yerle bir ederek binlerce tarihi camimizi harabe haline getirenlerin dostlarını bize meth ü sena etmekle meşgulsün.
Papa heykelinin kucağında ülke zenginlik kaynaklarını ve tabii servetlerini Haçlılara peşkeş çekenleri bize dinin hamisi gibi yutturmanın gayretindesin!
Faizcilerin, rüşvetcilerin, zinacıların, domuzcuların, ibnelerin, lezbiyenlerin, şarapçıların, kumarbazların, FETÖ’cülerin, PKK, PYD’cilerin hamileri ile iş tutuyorsun!
BOP eşbaşkanlığı, Siyonist Cesaret madalyası hamili, İsrail yöneticilerinin dostu ve TBMM’de alkışlayıcıları bana kurtarıcı gibi yutturmanın gayretindesin.
Bizi girtlağımıza kadar borca batıran, ekonomimizi perişan eden, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği gibi safsatalarla ailemizi dinamitleyen, ETCEP gibi ifrit projeleri yavrularımzın kafasına sokanları bize melek diye kakalamanın peşindesin!
Daha 10-15 sene önceki Ezan Kur’an düşmanları ile, uluma sürecini hala tamamlayamamış, başörtülüleri köpeklerle aynı seviyede görenlerle, putunuza etmedik hakaretleri yapanlarla bir ve beraber olduğunu anlamayacak kadar da cahilsin! 
Bana bak yahu!
Senin küfür ve hakaretlerine karşılık vermememiz, hala belki akıllanır da Milli Görüş gömleğini tekrar giyersin diye umut etmemiz sebebiyledir.
Yoksa senin seviyene inip senin gibi sini kâfı kullanarak, yedi göbek sülaleni de işin içine katarak, bütün azalarımızı da kullanarak sana cevap vermekten aciz değiliz.
Biz Milli Görüş terbiyesi almışız.
Seni muhatap bile almamız bize zuldür!
Bunu böyle bil!
Haddini bil!

Kendini düzeltmeden bahçemize girme!