“Atatürk’ün Partisi” olmakla övünen CHP’nin, AKP’ye kaç “madalya” takma borcu vardır, hiç düşündük mü?

CHP devlet eliyle TEKEL idaresini kurarak halkın alkol konusunda dini hassasiyetlerini törpülemek istemişti.

*AKP ise TEKEL'i devam ettirmekle kalmayıp, alkollü içki üreten fabrikaları 3'ten 18'e çıkarmakla övünüyor. Buradan 1 madalyayı hak ediyor.

CHP devlet eliyle Milli Pİyango idaresini kurarak halkın kumara karşı dini hassasiyetlerini törpülemek istemişti.

*AKP ise Milli Piyango'yu geliştirip, genişleterek, vergiden de muaf tutarak cazip hale getirmekle kalmamış, loto, toto, bahis kumarlarını da çeşitlendirip yaygınlaştırmış, son adım olarak da internetten kumarı icat ederek herkesin evinde oturarak kumar oynaması kolaylığını yasallaştırmıştır. Bu hareketiyle kaç madalya hakeder, varın hesaplayın.

CHP İslami hassasiyetleri yaşamdan silmek için medeni kanun, ticaret kanunu vs. leri batıdan aynen tercüme ederek yürürlüğe sokmuştu.

*AKP ise CHP'nin canı gönülden isteyip de yapamadığı aile içi münasebetlerinden dini ve geleneksel hassasiyetleri de silme devrimini "İstanbul sözleşmesini ve ilgili kanunları" uygulamaya sokarak bunu ve daha fazlasını gerçekleştirmiştir. Madalyayı haketmemiş midir?

CHP devrimleri rahatça yürütmek için tek adam rejimi olan şefliği icat etmişti.

*AKP ise bunu çağrıştıran bir rejimi yürürlüğe sokarak parlamenter kontrolü aşan tek adam uygulamalarını yürürlüğe sokmuştur. Buradan bir madalya almamalı mı?

CHP halkın heykele karşı dini hassasiyetlerini törpülemek ve tek adam rejimini pekiştirmek için heykelciliği öne çıkarmıştı.

*AKP ise insan heykellerini geçmiş, hayvan ve hatta nesli tükenen hayvan heykellerine yüzlerce milyon dolarlar sarfederek hayata geçirmiştir. Yok mu buradan madalya.

Yazıyı uzatma endişesi olmasa başka madalyalardan da söz edebiliriz.

Perde önünde atışmalarına bakmayın!

Bu “Devrim” gibi uygulamaları için CHP'nin AKP'ye kaç madalya takması gerekir, varın hesaplayın!

Ekrem Şama

18.12.2020