Bu yazacaklarımız, bilmeden bize sataşanlara değil. Onlar elbette öğrenince kendilerini düzeltirler. Onlar kalın kafalı değil, öğrenmeye muhtaç kardeşlerimizdir.

Biz bu yazacaklarımız kalın kafalarına bakmadan, gerçekleri bile bile, bize hakaret edip güya aşağılamak isteyenleredir. Başkaları üzerine alınmasın!

Bana bak kalın kafalı, şöyle havlıyorsun:

"SİZ SAADETLİLER, 28 ŞUBATI YAPIP ERBAKANI İKTİDARDAN DÜŞÜRENLERLE KOL KOLASINIZ, HOCANIN KEMİKLERİNİ SIZLATIYORSUNUZ!"

Bak şimdi be rezil, iyi dinle ve kalın kafana sok:

28 Şubat'ı Siyonistler içerideki işbirlikçilerini kullanarak yaptılar. Bu içerideki işbirlikçiler bazı askerler, bazı hukukçular, bazı bürokratlar, bazı siyasetciler, rantiyeciler ve de en önemlisi ise o zaman "yenilikçi" adı ile hareket edip, 28 Şubatcılarla bir olup AKP'yi sonradan kuranlardır. Hani şu Milli Görüşü tökezletip Türkiye'nin 18 yılını mahvedip beka noktasına getirenleri kasdediyoruz. Bunların Milli Görüş'e karşı tutumları hala da değişmemiştir.

Bizi kolkola olmakla suçladığın CHP var ya, 28 Şubat sonrası Milli Görüş Partisi olan Fazilet Partisi'nin kapatılmasına engel olmaya çalıştılar. Zamanın Cumhurbaşkanının kitap fırlatma olayının aslı budur. Ama işbirlikçi "yenilikçiler" Fazilet Partisi'nin kapatılması için ellerinden geleni yaptılar.

O kalın kafana sok ki, biz asıl senin kasdettiğin ve halen akıllanmayan, tersine giden, ülkemizi mahveden AKP ile kolkola girersek Hocamızın kemikleri sızlar.

İftiraları bırak, ayağına sıkma, gerçekleri örtme ve bir daha da bu şekilde hakarete yeltenme!

Kalın kafalı seni!