İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Araçlar da trafikte güçlükle ilerledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yağış ve fırtına uyarısının ardından İstanbul'da yağış başladı. Aniden bastıran yağmur yollarda trafiğe neden olurken, vatandaşlar metrobüslerde yoğunluk oluşturdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yağış ve fırtına uyarısının ardından İstanbul'da yağış başladı. Aniden bastıran yağmur ve şiddetli rüzgarın etkisiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağışa yolda yakalanan vatandaşlar duraklara sığınırken, şiddetli rüzgarın etkisiyle vatandaşların şemsiyeleri de uçuştu. İstanbul Şehir Hatları ve İDO'nun bazı seferleri iptal edilirken, vatandaşlar metrobüslere akın etti. Bahçelievler metrobüs durağında yoğunluk oluşurken, yağış sonrası oluşan trafik nedeniyle 2 ambulans da trafikte ilerlemekte zorlandı.

Yağmura hazırlıksız yakalandığını vatandaşlar, "Metrobüs çok kabalık, bildiğin gibi değil, Yağış olunca daha çok oluyor. Yağıştan trafik yavaş akıyor, yavaş akınca da insanlar binemiyor" diye konuştu.

Metrobüs, kimine çile kimine mutluluk 

İşe gidiş saatine denk gelen yağmurdan ötürü ulaşım çilesi yaşayan vatandaşlar toplu taşıma araçlarına hücum etti. Hava şartlarının tüm işlerini etkilediğini ifade eden vatandaşlar en çok metrobüslerin kalabalığından şikayetçi. Trafiğin çok yoğun olduğunu ifade eden vatandaşlar her yağmurda aynı çileden şikayet etti.