BEBEĞİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ!!!
 

2018 yılının son dönemlerinde gündeme gelen olayın sır perdesi çözüldü. 

Bitkisel hayattaki kadına cinsel saldırı skandalını  DNA örnekleri çözdü!

ABD'de Arizona eyaletinde bulunan Phoenix kentinde 14 yıldır bitkisel hayatta bulunan kadına tecavüz edilmişti ve kadın bu olay sonrası bir bebek dünyaya getirmişti. Skandal olayı ise hastanede çalışanlardan alınan DNA testleri çözdü.

Bitkisel hayattaki kadına tecavüz etti skandalı DNA örneği çözdü!

ABD'nin Arizona eyaletinde bir bakım evinde 14 yıldır bitkisel hayattaki bir kadının doğum yaptığı vakada yeni gelişme var. Olay sonrası doğan çocuk kadının ailesine verilmişti. Polis ise hastanede geniş kapsamlı araştırma yapmaya başlamış ve hastanede çalışan herkesin DNA örneğini almıştı. Yapılan DNA eşleşmeleri sonucunda ise korkunç gerçek ortaya çıktı.

Bitkisel hayattaki kadına tecavüz etti skandalı DNA örneği çözdü!

Arizona eyaletinde Hacienda HealthCare bakım evinde küçük yaşlardan beri bulunan 29 yaşındaki hasta tecavüze uğramış ve 29 Aralık’ta doğum yapmıştı. Klinikteki görevliler, hastanın doğum yapana kadar hamile olduğunun farkına varmadıklarını söylemişlerdi. Dünyaya gelen bebek ise hastanın ailesine teslim edilmişti.

DNA’LARI TOPLANMIŞTI Polis, doğumun ardından cinsel saldırı soruşturması başlatmış ve kliniğin erkek görevlilerinden DNA örnekleri toplamıştı.

Phoenix Polis Şefi Jeri Williams yaptığı açıklamada, ‘Araştırmalar sonrası 29 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle bir erkek hemşirenin tutuklandığını söyledi.’

Zanlının Phoenix kentindeki Hacienda Healthcare adlı bakım evinde çalışan 36 yaşındaki Nathan Sutherland olduğu açıklandı. Zanlının evli ve bir kız çocuk babası olduğu da yapılan diğer açıklamalardan bir tanesi.

Bitkisel hayattaki kadına tecavüz etti skandalı DNA örneği çözdü!

Dün mahkemeye çıkan Sutherland’e cinsel saldırı ve korunmasız bir yetişkine tacizde bulunma suçlamaları yöneltildi. Zanlını avukatı ise ‘Müvekkilinin daha önce suçu olmadığı için 500.000 dolarlık kefaretle serbest bırakılmasını ve elektronik izleme cihazı ile takibe alınmasını talep etti.’

Avukat ‘ayrıca başka bir doktorunda DNA testi yapmasını istedi.’

Hastaneden yapılan açıklamada ise Sutherland’in işe alınırken çok geniş kapsamlı güvenlikten geçtiğini ancak herhangi bir sabıkasına rastlanmadığını söylendi. Ayrıca hastane erkek hemşire Sutherland’in DNA sonuçları sonucu işten çıkartıldığını açıkladı ve hastanede geniş kapsamlı güvenlik önlemleri alındığını duyurdu.

Olayın ardından kliniğin müdürü istifa ederken, iki klinik çalışanı da istifa etmişti.

10 yıldır komada olan kadının ailesinin avukatı John Micheaels, ‘ailenin bu taciz ve ihmalden dolayı öfkeli olduğunu, travma yaşadıklarını söyledi.’

Apache Kabile lideri Terry Rambler, “Bir üyemizin bu muameleye maruz kalmasından dolayı büyük bir şok ve dehşet yaşıyorum” demişti.

Rabbim ıslah etsin. Bu tarz insanları  demekten başka elimizden elen hiç bir şey yok ne yazık ki ....