TÜRKOFOBİ & OSMANLI !









Konu, gündem hep aynı uzun zamandır bir arpa boyu yol ilerlemiyoruz.

Ortada bir oyun oynanıyor. Senaryo yazılmış durumda çekim mekanı belli sonu belli sadece bu oyunda baş roller değişiyor. Figüranların bir geliyor biri gidiyor.

Bitecek mi? Bitmeyecek istesek te, istemesek te biz bu oyunun içindeyiz.

Gelecek birkaç yılda Türkiye büyümeye devam ettikçe ateşler, silahlar daha fazla çekilecek. Saldırı altında olsak ta maçın kaderini değiştiren oyuncu olduğumuzu artık anlamış olmamız lazım.

Biz ülke olarak bize yazılan senaryoyu erken okursak oyunu bilip oyun içinde oyun kurabiliriz. Yeter ki biraz olaylardan haberdar olalım iyi gözlemleyelim…

Doğru izler üzerinden gittiğimizde ulaşamıyacağımız nokta yok aslında…

Karşı karşıya kaldığımız üst akıl her konuda başarılı bunu inkar etmeyelim. Yıllardır bizi nasılda uyuttular. Sadece halk olarak bizi de değil ülkenin istihbaratını, medyasını, akademisyenlerini ve siyasetçileri …..

Aslında yazarken aklıma geldi uyutmuşlar dediğim tüm gruplar zaten onların himayesi altında değil mi?

Cevabını artık hepimiz biliyoruz aslında sadece bize onlara biat edenlerin isimlerini ve görevlerini bulmak düşüyor. Birçok gazeteci köşelerinde bu isimleri her gün deşifre ediyor. Devlete düşen kendinde olan bu isimlerin üzerine giderek bu aralar menşur olan lafın gereğini yapmak ‘’AT İZİNİ İT İZİNE KARIŞTIRMAMAK ‘’

Yani demem o ki, birinden yakamızı kurtarırken, bir başkasına kapılmıyalım da!!

Aslında Paralel Yapı’dan boşalan yeri kapmaya çalışan paralel dışında yapılar da yok değil.

Paralelin yerini doldurmaya çalışan, Paralelden ayrılarak yeni bir çatı altında bu işi sürdürmek isteyenler de var..

Tek başına FETÖ’den kurtulmak yeterli değil. Başka bir isimle döner tekrar gelirler..

Daha da önemlisi FETÖ benzeri yapıların bu kadar kolay oluşması ve yayılmasına izin vermemek…

Bir de şunu düşünelim, insanımızın nasıl bu kadar kolay bu yalanlara inandılar ve bunların peşine takıldılar.. Bu din algısında, din eğitiminde, dini pratiklerinde, bu kariyer ve başarı tutkusunda, bu devlet algısında bir sorun yok mu?

Eğer bu sapmaların hayat bulduğu bataklığı kurutamazsak, bu eğitim, bu aile, bu din algısı, bu devlet, siyaset algısı ile sonunda döner dolaşır yine aynı noktaya geliriz..

YANİ DÖN BAŞA DÖN…….

Bunu istikrarla başaran Türkiye kendiliğinden dev haline gelir pekiyi, dünya, böyle bir devleşmeye hazır mı, bence, bugün yaşadığımız bütün sorunların temelinde bu soru yatıyor, hazır değil!..

15 Temmuz’u planlayan, içimizdeki hainleri harekete geçiren o güç, işgal amaçlı darbe girişimini püskürtmemizin intikamını “B Planı” ile alma yolunda: TÜRKOFOBİ !!!

Türkofobi”nin gerçek hedefi Türkiye’yi ekonomik/siyasal kuşatmadır...

Fetönünde yurt dışında yaptığı çanak tuttuğu tamda bu değil mi?

Osmanlılar zamanından bizi hasta adam olarak gören zihniyet artık biliyor ki hasta iyileşti etrafında OSMANLI ruhunu tekrardan toparlamaya başladı. Bizim yeniden o kadar güçlenmemize izin vermeyecekler bunun için her daim savaşacaklar planlar planlar yapacaklar ….

BİZ NE YAPACAĞIZ SAVUNMADAN ÇIKIP KARŞI TARUZA GEÇECEĞİZ….

İnanın bunun alt yapısı atılmış durumda içimizdeki hainleri attığımızda elimiz daha da güçlenecek. Son operasyonlara bakın ne dediğimi anlayacaksınız. Artık boş dağları bombalayıp gelmiyoruz. Gözümüzün önündeki birçok olayı seyretmiyoruz. Müdahale edebiliyoruz.

YANİ DEVLET OLARAK YAPMAMIZ GEREKENLERİ YAPIYORUZ….

ARTIK KİMSEYE EYVALLAHIMIZ YOK …

EMİN ADIMLARLA GÜÇLÜ TÜRKİYE OLMAK İÇİN GELİYORUZ…

Dilimin döndüğünce anlatabildim mi acaba ….

Medinehaber.com

Züleyha AYDIN