Yerel seçim çalışmaları kapsamında Elazığ'da vatandaşa seslenen

"Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete oy verenlere terörist diyor" ifadelerini kullanan Akşener'e yüklenen Erdoğan, "Denizli’de ortak miting düzenliyorlar. Millete yaptıklarını, yapacaklarını anlatmak yerine bize ve halkımıza bühtan ediyorlar. ”Cumhurbaşkanı’nın teröristler dediği Denizlililer” diyor. Anlaşılan bu mızıkacılar 21 gün boyunca gittikleri her şehri, vatandaşımızı teröristler diye selamlayacaklar. Şaka bahanesiyle önlerine çıkan herkese terörist damgası vurmaya devam edecekler. İnşallah Elazığ’a gelirler mi bilmiyorum. Geldiklerinde aynı hataya burada da düşmezler. Denizli’deki Aydın’daki rezaleti inşallah tekrarlamaz. Yiğitler otağı Elazığ’da inşallah sizleri teröristler diye selamlamazlar. Tıpkı Denizlili, Aydınlı kardeşlerim gibi Gakkoşlar da hassastır. Şakalaşacak, gülecek eğlenecek diye terörist yaftasına benim Gakkoşlarım tahammül etmez. Şakadan da olsa terörist denmez."

"Bunun adı şaka değil, komiklik değil, olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. İftiralarla, bühtanla mahkemeye verdim. Oradan da hesaplaşacağız. Fakat hanımefendinin kaçacak deliği de yok. O milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak. 31 Mart günü millet bunlara şaka nasıl olurmuş sandıkta gösterecek" ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN CEVAP GECİKMEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elazığ mitinginde kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

“Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır” diyen Akşener, Erdoğan’ın resmi Twitter hesabını da etiketlediği paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Hak söze uydum diye, tehdit mi ediyorsun @RT_Erdogan ? Ben 28 Şubat'ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșım da, zamanında onlardan korkanlardan șimdi niye korkayım? Hodri meydan!”

Kaynak