Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, "Partimizde görev alan arkadaşlarımızın daima önlerinde yeni kapılar da açık olmaya devam edecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat yemeğinde konuştu. Erdoğan, Türkiye’nin bayrağına, ezanına, toprağına, devletine el uzatmayan herkesle birlikte yaşamaya da birlikte çalışmaya da birlikte yürümeye de hazır olduklarını söyledi.

"PARTİDE GÖREV ALANLARIN ÖNÜNDEKİ KAPILAR AÇILACAKTIR"

AKP'nin gönlünün 82 milyonun tamamını içine aldığını ileri süren Erdoğan, bütün vatandaşları AK Parti kongrelerinde parti saflarında görev almaya davet ettiklerini belirterek, “Partimizde görev alan arkadaşlarımızın daima önlerinde yeni kapılar da açık olmaya devam edecektir” dedi.

"ÜLKENİN KADERİ AKP'YE BAĞLI"

AKP’nin kaderinin Türkiye’nin kaderiyle adeta etle tırnak gibi iç içe geçtiğini iddia eden Erdoğan, bu partinin mensupları için üstlenilen her sorumluluğun şerefli ve önemli olduğunu söyledi.

Erdoğan, "Unutmayınız, Türkiye ne kadar güçlü ise AK Parti o kadar güçlüdür, AK Parti ne kadar güçlüyse Türkiye’nin önü de o kadar açıktır" iddiasında bulundu.