ABDULLAH SEVİM’DEN İKTİDARA TÜRKÜLÜ MESAJ:

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, iktidar kanadına türkü sözleriyle seslendi:  “Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor.”

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, mecliste orman yangınlarının araştırılması için verilen önergenin AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilmesinin ardından sosyal medya hesaplarından dikkat çekici bir mesaj yayınladı. "Merak ediyorum. Bu önergeler neden reddediliyor? Bir şeyler ortaya çıkmasın diye mi? Yoksa sadece, önerge sahibi muhalefet diye mi?" sorusunu soran Sevim, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"AK Parti iktidarının 17 yıllık performansı aziz milletimiz için sükutu hayal olmuştur.
 

Yol, kaldırım gibi çalışmalarla makyajda başarılı ancak ekonomi, adalet, eğitim, dış politika gibi temeli teşkil eden çalışmalarda ise son derece başarısız olan, kendisine oy veren seçmeni dahi hayal kırıklığına uğratan iktidar ve ortağı aynı zamanda inanılmaz tutarsız bir yönetim ortaya koydular.
 

ABDULLAH SEVİM’DEN İKTİDARA TÜRKÜLÜ MESAJ:

Tutarsız diyorum...
 

Sadece reddettiği önergelere bile baktığımızda bunu görebiliyoruz.
 

Anımsayalım,
 

AK Parti ve MHP Doğu Türkistanlılara yapılan zulümlerin, 'FETÖ Borsası'nın, tartışmalı enflasyon rakamlarının, Kaz Dağları’nda yaşananların, Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkartılması sonucu kurumun yayın politikasının araştırılması gibi önergeleri bile reddetmişti.
 

Yine iktidar, İsrail ile yapılan anlaşmaların feshedilmesi önergesini de kabul edilmemişti.
 

Dün de, milliyetçi muhafazakar iktidar, orman yangınları gibi, önemli, önemli olduğu kadar da basit ve siyasetüstü bir meselede bile araştırma önergesini reddetti.
 

Merak ediyorum. Bu önergeler neden reddediliyor?
 

Bir şeyler ortaya çıkmasın diye mi?
 

Yoksa sadece, önerge sahibi muhalefet diye mi?
 

Görünen o ki, milliyetçi muhafazakar iktidar için "sayılı günler tükendi." Tahminin o ki bunu kendileri de biliyor...
 

'Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor.'”