CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mansur Yavaş'ın AK Parti tarafından yapılan anketlerde 8-9 puan arasında önde olduğunu bugünkü köşesinde yazan Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, Mansur Yavaş'ın kadınlara yönelik mesajları ve polemiklerden uzak duracağım hedef Ankara'ya ve Ankaralılara hizmet siloganı AK Parti'de korku oluşturduğu imasında bulunarak köşesinde olayı şöyle yorumladı Demirağ, "Mansur Yavaş'ın kadın devrimi" başlığıyla yayımlanan yazısında "Mansur Bey'in karargâhı sağlam. Profesyonel ekiplerin yanında gönüllülerden oluşan bir ordu var. Sarayın yaptırdığı son anketi paylaştı bizimle. İte kaka yüzde 41'i geçemiyor AK Parti" ifadesini kullandı.

"Yavaş'ın sohbetinden siyasi çekişme yerine Ankara'ya hizmete ağırlık vereceğini ve polemiklerden uzak duracağı işaretini aldım" diyen Demirağ, şöyle devam etti:

“12 Ocak itibari ile yapacağı sunumlarla medya ve halkın önüne çıkacak. Her gün farklı ilçelerin araştırma raporları geliyor. Tempo yorucu. Geçtiğimiz seçimde ‘Yavaş gardaşım yavaş’ diyen Mansur Bey bu defa hızlı mesafe almış. AK Parti'nin anketlerinde bile 8-9 puan önde. Gerçek oranın 12 olduğunda ısrarlı. Bu gidişle makas açılacak, Ankara bahara güneşli girecek.” ifadelerini kullandığını yazdı.

Bildergebnis für anket sonuçları