HALK TV - Şimdiki Zaman rekor bir reytingle veda etti

Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman'ın 15 Temmuz yayını, Türkiye'yi HALK TV'ye kilitledi. Program dün gece de 1. oldu.

HALK TV'de yayımlanan "Şimdiki Zaman - Siyaset" adlı program, salı gecesini yine birincilikle tamamladı. Program, 28 hafta süren maratonun 21 haftasında 1. oldu.

Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman, "15 Temmuz Özel Yayını" ile sezona veda etti. Programın dün geceki ilk bölümünde COVİD 19 süreci ele alındı. Prof. Dr. Gaye Usluer, koronoda gelinen süreci ve yapılması gerekenleri ayrıntılı bir şekilde anlattı.

Programın 2. diliminde ise 15 Temmuz hain darbesinin yaşandığı gece AKP İstanbul İl Başkanı olan şimdi ise Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Selim Temurci konuk oldu. Temurci'nin 15 Temmuz gecesine ilişkin anlattıkları, HALK TV'yi reytingte zirveye taşıdı.

Şimdiki Zaman'ın 3. bölümünde ise TBMM eski Başkanvekili ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök yer aldı. Aynı bölümde CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat da konuştu. Gök ve Canpolat, 15 Temmuz gecesinin CHP cephesini ayrıntılarıyla anlattı. Programın bu bölümleri de reytingte zirveye ulaştı.

Dördüncü ve son bölümde ise Elfin Tataroğlu, İsmail Saymaz ve Barış Yarkadaş'ın analizleri yer aldı. Bu bölümler de gecenin en çok izlenen saat dilimleri oldu. Şimdiki Zaman böylece, haber kanalları reyting ölçümünde AB izleyici grubunun birincisi oldu.

HALK TV Şimdiki Zaman'ın AB grubunda dün gece 48.33 gibi ulaşılması zor bir izlenme oranı yakalaması ise kayıtlara geçti.

Dün geceki yayınıyla sezona veda eden Şimdiki Zaman, 21 hafta birinci, 5 hafta ikinci, 2 hafta ise 3. olmuştu.

Gürkan Hacır'ın cuma geceleri sunduğu Taksim Meydanı da yayına başladığı günden beri birinci oluyor. Program sadece iki kez ikinci oldu.

kAYNAK GERÇEK GÜNDEM HABER