Ey Aktroll!
Bana kına yollayacakmışsın!
İstanbul ve Ankara’da sosyal tesislerde içilecek rakı, şarap ve oynanacak kumarın vebalini nasıl verecekmişim?
Sen ne dediğinin farkında mısın?
Sen, AKP’li Binali Yıldırım’ın Türkiye’deki rakı fabrikalarının sayısını 2 den 18’e çıkarmakla övünürken, benim hançerem yırtılırcasına yaptığım ikazlar karşısında, kıs kıs gülen kafasız değil misin? 
Sen, “bu çağda içki içmeye karşı çıkmak,içki içilen mekanları tartışmak gericilik ve yobazlıktır” diyen AKP’li Nihat Zeybekçi’ye karşı ben sesimi yükseltirken sus pus köşe bucak saklanan alçak değil misin?
Sen, 17 yılda açtığı tek fabrika’nın Coca Cola olması karşısında, hapse girme riskini göze alarak bunun nasıl bir zihniyet olduğunu ortaya koyarken, bunun “meşrubat” olduğunu ifade edip savunmaya geçen düşüncesiz değil misin?
Ben, AKP’nin yaygınlaştırdığı her türlü kumarın nasıl bir kötülük olduğunu aleme duyururken, bunun kalkınma göstergesi olduğunu savunup, beni susturmaya çalışan düşünce felçlisi değil misin?
Ben AKP’nin 17 yıldır stadyum ve at yarış sahaları yaptırırken, bunlar değil, fabrika bekliyoruz diye mertce sesimi yükseltirken, sen bu betonların 2023 hedeflerine bizi yaklaştırdığı garabetini savunan geri vites beyinli değil misin?
Ben 1389 yerde seçimlere girip Hakk’ın temsilcilerini mertce ortaya koyarken, sen bilmem kimleri desteklediğim yalanını ve iftirasını sırıtarak savunan Hakk düşmanlarından birisi değil misin?
Şimdi bu kafasızlıklarının neticesini bana yıkmaya çalışan trol!
Sen ne zaman akıllanacaksın?
O beynini ne zaman çalıştıracak ve düşüneceksin?
Sen nasıl birisin?
Sen kimsin yahu?

Ekrem Şama