Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son bir hafta içinde umreden dönen bir vatandaşın Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Bakan Fahrettin Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Yeni vakalardan endişeliyiz. Lütfen ziyaretçi kabul etmeyin. Sağlık taramasından geçmiş olmak sıfır risk anlamına gelmez” dedi.

Bakan Koca’nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Koca, “Umreden yeni döndüyseniz 14 gün kuralına uymanızı ısrarla istiyoruz. Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi maalesef pozitif çıktı. Yeni vakalardan endişeliyiz. Lütfen ziyaretçi kabul etmeyin. Sağlık taramasından geçmiş olmak sıfır risk anlamına gelmez” diye belirtti.

Dr. Fahrettin Koca@drfahrettinkoca

UMREDEN YENİ DÖNDÜYSENİZ 14 Gün Kuralına uymanızı ısrarla istiyoruz. Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi MAALESEF POZİTİF çıktı. Yeni vakalardan endişeliyiz. Lütfen ziyaretçi kabul etmeyin. Sağlık taramasından geçmiş olmak sıfır risk anlamına gelmez.

118 B

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

53,3 B kişi bunun hakkında konuşuyor

TÜRKİYE’DEKİ SAYI 6’YA ÇIKTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise yaptığı açıklamada, 1 kişi de daha koronavirüsün pozitif çıktığını belirterek, Türkiye’deki sayının 6’ya çıktığını duyurdu.