mescidi aksa,aşı maske hedef 2023  Pek mi er?

Ulur aya karşı kirli çakallar
Ürkek ürkek bakar tavşanlar dağa
Mona Roza, bugün bende bir hal var
Yağmur iğri iğri düşer toprağa
Ulur aya karşı kirli çakallar...
(Sezai Karakoç-mona roza)
Haberiniz oldu mu bilmem 2012 de kıyamet koptu,öyle bildiğiniz türden değil.
Dünya foton enerji kuşağına geçti.Enerjinin ve daha bir çok şeyin bilginin akışı hızlandı,iyi olanı da kötü olanı da akıyor akıyor.Siz hangisini seçiyorsunuz?
Düsüncelerinizle kelimelerinizle ifade ettiğiniz herşey çok daha hızlı yaratılıyor.
Ol dediğiniz herşey oluyor aslında.kötüyüm derseniz kötü oluyorsunuz.
Şükürler olsun bundan çok daha iyi nasıl olur derseniz çok daha iyisini veriyor alemlerin Rabbi,el Alim ismiyle.
S.s.s. diye ayrılan alan Sık Sorulan Sorular in kısa tutulmuşu.Bir S.s. vardi elinde mikrofon arkasında senden toplayıp aldığı güç neticesinde azmış nefsine tanrıya taparcasına tapan bir süleyman.soylu.
Ay kadar temiz ve yüce insanlara attığı iftiralar neticesinde,S.S. kendi filminin başrolünü kaptırdığı gibi her rolün çakalı olmaya razı şimdilerde.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ,biz birilerinin cemaziyel evvelini biliriz! Lakin Dosya tutmayız,kimseyi kendi menfaatimiz için harcamayız! Peki biz ne yaparız;
Tüm dünya insanlığınin saadet ve selameti için adil düzeni uygulama sahası açarız önce yüreklerde.Biliriz ki her adem bir alemdir alem de bir adem.
Her insan sevgiyi,adaleti,iyi olanı, faydalı olanı güzel olanı kolaylıkla alma ve güvenle yaşama hakkına sahiptir.Dahası insanın doğuştan gelen hakları vardır ve bunlar kanunla korunmuştur,
bunlar;
Yaşama hakkı
Aklın korunması hakkı
İnancın korunması hakkı
Malın korunması hakkı
Neslin Korunması hakkı.
"Rahim esmasına" indirilen her can yaşamayı hak eder.Dışarıdan hiç kimse onun hayatına müdahale etme hakkına sahip değildir ne aşı ne ilaç ne de teknik bir operasyonla.Bu tastamam kocaman bir kul hakkına girer.Bitmedi bir insanın #sağlığını koruma# adı altında nefes alamadığı bir nesneyi ceza yeme korkusu ile takmak zorunda bırakılması dahi doğuştan getirdiği yaşama hakkına müdahaledir.
foton çağa ayak uyduran bilgi fütursuzca akıyor,kiriyle pasıyla ,temiz olaniyla olmayanıyla.Sen hangisini seçiyorsun ey Adem olan?Aklını zayi edecek olanı mı?Aklına ziyafet verecek olanı mı?
Her insan inandığı gibi yaşama hakkına sahiptir,korona sürecinde camiye gelip safları ayrıştıran virüs(!) ne hikmetse ,lebalep salonlara ve G7 toplantısının seçkinlerine(!) hiç uğramadı ilginç.
Kişinin alinteri ile kazanıp elde ettiği malını devlette dahil kimsenin gasp etmeye hakkı yoktur.
Devlet bünyesinde barındırdığı her insan canlısının tıbben ve manen neslini koruma altına almaya mecburdur çünkü devlet dediğin insan canlısına hizmet etmeye memurdur!
Ne alakası var Mona Roza ile bütün bunların?
Şiir sevmeyen adamlar aklımızı,neslimizi,yasama hakkımızı,neslimizi ve inancımızı fazlaca elimizden alma gayretindeler.Şiir sevmek, meydanlarda "minanereler süngü" diye bağırmak değildir ayrıca,şiir gibi naif nazik adamlar olmak, velhasıl şiir gibi yaşamaktır...
Aklımızın korunması akletmez misiniz, düşünmez misiniz diyen en büyük fabrikatöre borcumuzdur.Bizi yaratan yaşatan O'dur verdigi akıl nimetini alemin hizmetinde fayda ile kullamayi öğütler.Dedimya alem ademdir ve herşey Adem'in hizmetindedir.işte tevhid, işte alemde birlik ve barışın sırrı. 
Aklinizi subliminal mesajlardan TV den,faydasız bilgilerden muhafaza edin ki,kimse ahlakımıza,neslimize kast edemesin!
Aklınızı korursanız ,neslinizi malınızı,yaşama hakkınızı,her neye inanırsanız inanın, inancınızı koruyabilirsiniz.
Bugünlerde "aklımiza mukayyet ol  Yarabbi"  denilecek dualardan geçiyoruz.
Pandemi,plandemi,maske mesafe aşı üçgeninde bir göz atalım hikâyeye.
Bir zamanlar Microsoft dehası denilen siyon adam "dünya nüfusunu 500 milyona indireceğiz" diyor, çok ilginçtir aşı da virüs de bu siyonlarin labaratuarından çıkıyor!
Yine bu "siyon adamların" yönettiği DSÖ,ineklerin gazlari dünyayı zehirliyor dediğinden az zaman sonra Türkiye de tarım hayvancılık bakan yardımcısı aynı cümleyi ağzından çıkarıveriyor!
Aşı ve maske sever bilim kurulu üyesi siyon adamlardan ödüllü sayın kuru kafa,Fransa'nın veto ettiği aşılari Türkiye'nin aldığını, Türkiye'nin onlar için bir pazar olduğunu açık açık ifade ediyor,
Sonra da sanatçı sıfatıyla yutturmaya çalıştıkları şiirsiz insanlar aşı kampanyası yapıyor neden?biraz da sen cevap verir misin lütfen.
Şiirsiz tipler kendileriyle çelişen o kadar çok kelam ediyorken sayın gündüz kuşağı izleyicisi akletmez misiniz ayetinin muhatabı olan ,Allah katında en şerefli yaratılmış,alemde her ne varsa hizmetine verilmiş olan , Fabrikatör tarafından kendini iyileştirebilir  bir metabolizmaya doğuştan sahip olan sen,aşı olmak için kuyruğa giriyorsun öyle mi?
 Pazar sabahları erkenden uyanma alışkanlığını da atladım sanma.Sedat Pekerden gelecek videoyu Hollywood kıvamında çay çekirdek eşliğinde izleme zevkin ,mafya silah aşk üçgeninde dönen dizilerden kalma alışkanlıkların olsa gerek.
Gündemini başkasının belirlemesine izin verecek kadar vasata ugrayanin hesabı çok çetin olsa gerektir.
Gündüz kuşağına ek olarak pazar kuşağın da geldi,bu kadar kuşağa rağmen mutlu değilsin ey Adem,çünkü sen gündemini kendin belirlemelisin.Ademe düşman olanların gündemi seni meşgul ediyorsa,
Esfeli safilini mekan tutmuşsundur.
Uyan diril ve kıyama dur!
S.s yi de sen besledin S.P. yi de.
İçindeki zalimleri, zulümleri, kötülük yapıp iyi insanmış hallerini terket artık.bak iyilerden olmayan biri sırf kendini korumak için bütün dosyalarını açıklayabilir günün birinde.Şeffaf olanin adımı sert duruşu net,olur..
Şeffaf olan gündemini kendisi belirlemiş Adem olanın eşrafı mahluk sıfatını ziyan etmemiştir...
Birileri Pek mi Er zannediyorsun yoksa?
Zaman ne de cabuk geciyor Mona
Saat on ikidir söndü lambalar
Uyu da turnalar girsin rüyana
Bakma tuhaf tuhaf göge bu kadar
Zaman ne de çabuk geciyor Mona
SALİHA GÜZEL
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir
Yürüyen Evren