İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'da vatandaşlara seslendi.

Konuşmasında gündemdeki konulara dair değerlendirmelerde bulundu. Meral  Akşener, konuşmasın da A Haber ve Sabah gazetesinin muhabiri ile arasında geçen diyalogu da anlattı.

A Haber ve Sabah gazetesinin muhabirinin kendisine "HDP ile olan ittifakınız nasıl gidiyor?" sorusunu yönelttiğini söyleyen Akşener şu ifadeleri dile getirdi;

A Haber’in, Sabah gazetesinin muhabiri “HDP ile olan ittifakınız nasıl gidiyor?” dedi. ‘Ayıp’ dedim. Ben Habur rezaletinde yokum, Dolmabahçe’de de yokum. “Megri megri” diyen Şivan Perver ile Barzani ile yan yana gelmedim. Çadır mahkemelerinden Türk bayrağını teröristler rahatsız olmasın diye çıkarttırmadım. Iğdır’da biz Cumhur İttifakı’nın adayını destekliyoruz. Ama bunlar Barzani ile anlaştı, kayyum atanmayan tek il Iğdır. Zorlandılar ama bir oyunu bozduk biz. Şimdi bizim oylarımızla kazanacaklar ona bozuluyorlar. Daha ilginci Barzani de bana bozulmuş. Yakında Trump da bana tweet atarsa şaşırmam Ahlat’ta da aday çıkarmıyoruz. Orada da Mümtaz Çoban’ı destekliyoruz. Adaylar memnun A Haber ve Sabah gazetesi çok üzgün. Ne yaparsanız yapın Anadolu’nun ferasetinin önüne geçemeyeceksiniz.