Ozan Arif’in cenazesi bugün birçok gazetenin birinci sayfasında yer haber oldu. Ancak MHP’nin gazeteleri Ortadoğu ve Türkgün, cenaze haberine yer vermemeği tercih ettiler.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören, “Ozan Arif” ismiyle bilinen Ali Şirin, 4 gün önce saat 05.00 sıralarında hayatını kaybetti. Kamuoyunda ülkücü kimliği ile tanınan Ozan Arif’in cenazesi dün Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi'ndeki evinden uğurlandı. Şirin'in evine Türk bayrağı asılırken tabutunun üzeri de Türk bayrağı ile kaplanması dikkat çekti.

Ozan Arif, son dönemde MHP ve MHP lideri Devlet Bahçeli’yle girdiği tartışmalarla hatırlanıyor. MHP, teşkilatlarına Ozan Arif’in cenaze törenine gitmeyi yasaklaması dikkat çeken önemli bir konu oldu. Bu kararın ardından Samsun Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı İlhan Arıcı istifa ettiğini açıkladı.

MHP'NİN GAZETELERİ CENAZEYİ GÖRMEDİ

Ozan Arif’in cenazesi bugün birçok gazetenin birinci sayfasında yer alan haber oldu.  Ancak MHP’nin gazeteleri Ortadoğu ve Türkgün, cenaze haberine yer vermemeleri dikkat çekti.

İYİ Parti’ye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ gazetesi ise Ozan Arif’in cenazesini birinci sayfasından büyük bir haber olarak öne çıkardı.