Fatin Dağıstanlı ile Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun birlikte sundukları programın bugünkü yayınında, maksatlı çarpıtmaların hedefinde Milli Gazete vardı.

Milli Gazete’nin sürmanşetinde bulunan bir haberi değerlendirirken haberi saptırıp, zorlama yorumlarla farklı yerlere çeken Fatin Dağıstanlı tepkilerin odağına oturdu.

“Saraydan zindana zindandan şehadete” başlıklı, Mısır’ın askeri darbe ile devrilen Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin şehadetini anlatan haberi mecrasından çıkartıp, izan ve insaftan yoksun yorumlarla değerlendiren Dağıstanlı’nın yakışıksız sözlerine, program arkadaşı Karahasanoğlu bile dayanamadı.

Karahasanoğlu Dağıstanlı’nın ahlak dışı değerlendirmelerine “Ne kadar kötü bir yorum yapıyorsunuz” diyerek engel olmaya çalıştı. Meydanı boş bulan Dağıstanlı Karahasanoğlu’nun uyarılarına rağmen, ahlaksız  yorumlarını sürdürmeye devam etti.

HEP AYNI NECASET…

“Milli Gazete okurları şehadetin ne demek olduğunu biliyorlar mı?” diye soru sorarak paçalarından akan cehaletini kamuoyun faş eden Dağıstanlı’ya yine araya giren Karahasanoğlu cevap verdi.

Dağıstanlı’nın “en kahraman Rıdvan misali” Cumhurbaşkanı Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın arkasına saklanarak yaptığı çirkinlikler  sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Programın bu bölümünün Akit TV'nin sosyal medya hesabında paylaşılması rezaletin boyutunu daha da arttırdı.

Programın o kesitini izleyen sosyal medya kullanıcıları yapılan ahlaksızlığa sessiz kalmadı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sayın Abdullah Sevim başta olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı atıkları tweetlerle bu rezaleti ifşa ettiler…

“SİZİN DİLİNİZLE BEYNİNİZ ARASINDA SAĞLAM BİR İLİŞKİ VAR MI” SORUSU

Fatin Dağıstanlı ile Ali İhsan Karahasanoğlu ikilisinin saçtıkları necaset ne bir ne iki ne de beş yüz… Kısa bir süre önce Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, AKİT Tv’de yine aynı ikilinin katıldığı programda sözünü keserek sesini yükselten Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'na "Sizin dilinizle beyniniz arasında sağlam bir ilişki var mı?" diye sormuş, Karahasanalioğlu "Yoktur" cevabını vermişti. Bu diyalog sosyal medyada gündem olmuştu.