Üniversiteden disko turları!






Milyonlarca öğrencinin eğitim sezonunun sona erdiği bir dönemde eğitim kurumları yaz dönemi için duyurulara başladı.















Üniversite öğrencileri için yaz sezonunda programlar düzenleyen kurumların içerikleri ise dikkat çekiyor. Milli ve manevi değerler doğrultusunda hareket etmesi beklenen eğitim kurumlarının, Batı kültürlerini özendirici uygulama ve etkinliklere imza atacak olması tepki çekti.


TURLARA TEPKİ


Mayıs ayının sonunda başlayıp Eylül ayının sonuna kadar birçok öğrencinin katılacağı kamplar, 5 gece 6 gün olarak planlandığı görülüyor. Yapılan duyuruda yer alan detaylarda ise, öğrenciler için planlanan etkinlik listesinde tatil bölgesinde disko turlarının da organize edildiği ortaya çıktı. Bir kamu kurumunun bu tarz bir etkinliği organize etmesi ve düzenlenmesine izin vermesi eğitim kurumlarının içinde bulunduğu ahlaki dejenerasyonu da böylece ortaya koymuş oldu.


ÜCRETE TABİİ AHLÂKSIZLIK


Programa ilişkin yapılan duyurularda disko turlarının organize edilebileceği ve bunun ayrıca bir ücrete tabi olduğu da yer alırken, bunun yanı sıra rafting, tekne turu gibi diğer bazı sosyal etkinliklerin de kamp programında yer alacağı duyuruldu. Ancak söz konusu etkinlikler içinde yer alan disko turlarının eğlence merkezlerinde olup olmadığı bilinmiyor. Bir kamu kurumunun öğrencileri bu tarz etkinliklere yönlendirmesi ise tepki çekti.

Milli gazete