"Artık bazılarının ipliğini pazara çıkarmanın zamanı geliyor"

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Partili Melih Gökçek, sosyal medya hesabından uykuları kaçıracak ve çok konuşulacak ilginç paylaşımda bulundu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Ankara Kuşu bir hesabın Ömer Turan'ın gözaltına alındığı bilgisini palaşmasının ardından Ömer Turan'ı arayarak doğruluğunu sorgulayan Melih Gökçek, daha sonra ilgi uyandıran ve çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Gökçek yaptığı paylaşımda  "Emrinde savcı mı var?" diye sordu ve Ömer Turan gözaltına alınırsa "bu işin takipçisi olacağım." ifadesini kullanak Gökçek,  "Artık bazılarının ipliğini pazara çıkarmanın zamanı geliyor." demesi gündemi hareketlendirerek şu yorumlara neden oldyu. Melih Gökçek geçmişi konuşmaya mı hazırlanıyor?

Melih Gökçek'in ilgi uyandıran paylaşımları ise şöyle;

"Emrinde savcı mı var?

Doğrumu diye merak ettim, Ömer’i aradım. “Başkanım geçen sefer de yazmıştı, 2 saat sonra gözaltına alındım,şimdi de gözaltına alınacak mıyım,bekliyorum”dedi. Ömer’in cevabı üzerine benim merakım arttı; Baykuş senin emrinde bir savcı var da talimat mı veriyorsun?

Kripto başkanınız tezgah mı hazırladı? Savcıdan önce ilan ediyorsun? Yoksa Ömer yine patroniçenizin kocasının ayağına mı bastı? Bunun üzerine kripto başkanınız bir savcıya Ömer’i gözaltına aldırmak için tezgah mı hazırladı?

Takipçisi olacağım

Sonucu bekliyorum. Eğer böyle birşey gerçekten olursa, bu kez bu işin takipçisi olacağım. Çünkü böyle birşey olması senin kirli ilişkilerinin ispatı olacak. Artık bazılarının ipliğini pazara çıkarmanın zamanı geliyor."