Devletin gizli belgelerini FETÖ elebaşı Gülen'e kimin verdiği ortaya çıktı!






Kozmik Oda'da sır perdesi aralanıyor. Devletin mahrem bilgilerini taşıyan kişinin eski TÜBİTAK çalışanı ve FETÖ Bilirkişisi olan firari Ünal Tatar olduğu ortaya çıktı.











Fetullahçı Terör Örgütü'nün en büyük suçlarından biri olarak günah galerisine giren Kozmik Oda ihanetinin sır perdesi aralanıyor. Bir devlet büyüğüne suikast yapılacağı tiyatrosunu oynayarak 'SIR' odaya giren ihanet örgütü elde ettiği bilgileri kimin eliyle nereye gönderdi? İşte ayrıntılar:



Kamuoyunda 'Kozmik Oda' olarak bilinen Seferberlik Tetkik Kurulu bilgilerinin Fetullahçı hainler tarafından ele geçirilerek yurtdışına kaçırılması ve sızdırılmasına ilişkin skandalın perde arkası ortaya çıkıyor.


SUİKAST TİYATROSU İLE ODANIN KİLİDİ AÇILDI


Kaya, Kozmik odaya girmenin büyük ve sabır isteyen bir operasyon olarak hayata geçirildiğini belirtirken bunun ilk adımının ele geçirdikleri yargı unsurlarını oraya bir şekilde sokmak olduğunu ve gerçekleşmesi için bir devlet büyüğüne suikast düzenlendiği iddiasının medyaya servis edildiğini anlattı.


ÖZEL YETKİLİLER SIRLARI O İSME VERDİ


Kozmik Oda'dan çıkarılan devletin savaş planları, Özel Yetkili savcılar eliyle FETÖ'cü bilirkişiye verildi ve Eski TÜBİTAK çalışanı ve FETÖ Bilirkişisi (Şimdiki firari) Ünal Tatar'ın bilgileri örgüt elebaşının yaşadığı Pensilvanya'ya ulaştırdığı belirttildi. Bu ihanete Genel Kurmay eski Adli Müşaviri Muharrem Köse de iştirak etti.