Erdoğan'dan sert tepki: Adi, alçak, terbiyesiz!






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı'nın Fahreddin Paşa ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi.






















Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Birleşmiş Milletler'deki Kudüs oylamasına katılacak ülkeleri tehdit eden Trump'ın dolarla satın alacak iradeler aradığını söyledi. Oylama yapacak ülkeleri uyardı.

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"ÖNÜMÜZE ÇIKARILAN HER ENGEL AZMİMİZİ DAHA DA KAMÇILIYOR": Ülkemizde belli bir kesimin yaşadığımız hadiselerin önemini kavrayamadığını görüyoruz. Sizlerinde yakından takip ettiği gibi terör örgütleri ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Sınırlarımızın yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör koridorlarına izin vermeyeceğimizi ortaya koyduk.Ülkemizi durdurmak için önümüze çıkarılan her engel azmimizi daha da kamçılıyor. 15 Temmuz bizi yolumuzdan döndürmek bir yana mücadelemizi çok daha kararlı bir şekilde sürdürdük.

"BENİM ECDADIM MEDİNE'Yİ MÜDAFAA EDERKEN BE TERBİYESİZ SENİN ECDADIN NEREDEYDİ?"

Fahreddin Paşa'yı bilmezsek işte bir kendini bilmez çıkar Erdoğan'ın ecdadı böyledir diyecek kadar alçaklaşır, ileri gider. Bu adam petrolün elindeki paranın şımarığıdır. Benm ecdadım Medine'yi müdafa ederken be terbiyesiz senin ecdadın neredeydi? Sen önce bunun hesabını ver. Fahreddin Paşa biliyordu ki İngilizler gelir orada bir işgal hareketine girerse o eşyalar nereye gider biliyordu ve oradan o emanetleri 2 bin civarında askerle İstanbul'a gönderiyor. Ve buraya da bir saldırı olur diye Anadolu'ya götürülüyor. Şimdide Topkapı Sarayı'nda 24 saat Kuran tilaveti ile bu koruma süreci devam ediyor. Bu saygısızlığı yapan kişi bu emanetler ne diye sorsanız inanın bilmez.

Bildergebnis für fahrettin paşa'ya hırsız diyen arap"BU BÖLGELER: İSTANBUL, HALEP, BAĞDAT, YEMEN, SELANİK..."

1909 yılında Astsubay okullarının ilki olan okulların açılmasına karar verildiğinde bunun 7 bölgede faaliyet gösterilmesine karar verilir. Bu bölgeler: İstanbul, Halep, Bağdat, Yemen, Selanik... Bakın biz nerelerde astsubay okulu kurmuşuz. Biz bir asır önce buralarda okullar kurmanın hazırlığını yapıyorduk.

"TÜM DÜNYAYA SESLENİYORUM: DOLARLARLA DEMORKASİ İRADENİZİ BİRİLERİNE ASLA SATMAYIN"

BM'de oylama var. Kudüs'ü başkent yapma girişimi. Ne yapıyor ABD başkanı. Tehdit sallıyor... Demokrasinin beşiği dünyada dolarla satın alınacak iradeler arıyor. Sayın Trump siz Türkiye'nin demokrasi iradesini dolarla satın alamazsınız. Tüm dünyaya sesleniyorum. Dolarlarla demokrasi iradenizi birilerine asla satmayın. dolarlar gelir satılan irade gelmez. Temenni ediyorum ki ABD bugün beklediği neticeyi alamaz ve dünya Amerika'ya ders verir. Kimse bizim gönül sınırlarımıza ket vuramaz.