Binali Yıldırım kabinedeki 4 ismin acil değişmesini istiyor!






Yeni kabine değişikliği ne zaman olacak? Kulislerde Başbakan Yıldırım'ın 4 ismin kabineden değişmesini hemen isteği konuşuluyor.














Kabine değişikliği olacak mı? Kabine revizyonu için Ankara kulisleri kaynıyor. Bakanlar bile diken üstünde. Peki değişiklik ne zaman olacak ve kaç kişiyle sınırlı olacak?AKP kulislerini takip eden Milliyet gazetesi yazarı Serpil Çevikcan, kabine değişikliğiyle ilgili edindiği son duyumları köşesinde paylaştı:



KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ MUTLAKA YAPILACAK





"Meclis kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri de her geçen gün yeni senaryolara konu olan kabine revizyonu konusuydu.

Dün kuliste sohbet ettiğimiz bir bakanın, “Kabine revizyonu olsa da siz de rahatlasanız, biz de rahatlasak” esprisi aslında bir gerçeği de yansıtıyor. Cumhurbaşkanı ve Başbakan, dün konuya ilişkin sorulara, “kapalı” cevaplar verdiler.

Başbakan Binali Yıldırım’ın kabineden dört ismin değişmesini ve değişikliğin hemen yapılmasını istediği dün kulislerde konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı’nın kabinenin ana omurgasını oluşturan temel bakanlıklarda değişimi şu aşamada düşünmediği belirtiliyor.

Kabine revizyonu beklendiği gibi hemen gerçekleşmedi, ancak mutlaka yapılacak. Zamanlaması ise Cumhurbaşkanı ile Başbakan’ın istişaresinden çıkacak son karara bağlı.

İkinci Erdoğan dönemiyle değişim sürecini hızla kat eden Ak Parti, atılım sürecine hazırlanıyor. Hedef 80 milyonu kucaklayacak, reformist ve dinamik bir yönetim."