İçişleri Bakanı Soylu açıkladı! Tam bin 68 terörist öldürüldü...






Son 9 ayda tamı tamına bin 68 terörist öldürüldü... Açıklamayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muş'ta yaptı... Terörle mücadeye ilişkin bilgileri paylaşan Bakan Soylu, "Bin 68 ölü, 27 yaralı, 369 sağ, 289 teslim. Son 9 ayın rakamları. Bu, ortaya koyduğunuz kararlılığın, dirayetin ve mücadelenin sonucudur." dedi.


















Son 9 ayda tamı tamına bin 68 terörist öldürüldü... Açıklamayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muş'ta yaptı... Terörle mücadeye ilişkin bilgileri paylaşan Bakan Soylu, "Bin 68 ölü, 27 yaralı, 369 sağ, 289 teslim. Son 9 ayın rakamları. Bu, ortaya koyduğunuz kararlılığın, dirayetin ve mücadelenin sonucudur." dedi




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Muş'tan, beraberinde Vali Seddar Yavuz, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve Belediye Başkanı Feyat Asya ile Malazgirt ilçesine geçti.

Malazgirt'te kaymakam Soner Kırlı, Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz ve kurum amirleri tarafından karşılanan Soylu, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

MUŞ'TA ASKERLERE HİTAP ETTİ


Soylu, burada askerlere hitaben yaptığı konuşmada, özellikle terörle mücadele konusunda çok önemli bir dönemin içinde bulunulduğunu belirterek, memleketin her noktasında tüm güvenlik güçlerinin anlayış, uyum ve heyecan birlikteliği içinde olduğunu söyledi.


Bugün itibarıyla sadece jandarmanın 143 operasyon yaptığını, sadece Lice'de 10 bin jandarma, polis ve güvenlik korucusunun şu anda uyuşturucuya, terör örgütüne karşı büyük bir kararlılıkla operasyon gerçekleştirdiğini anlatan Soylu, şöyle devam etti:

TERÖR ÖRGÜTÜ MECALİ OLMAYAN NOKTADA


"Çok açık ve net ki biz onlara nefes aldırmadığımız andan itibaren vatandaşımızın günlük hayatındaki huzur ve refah standardı daha fazla yükseliyor. Burada büyük bir kararlılık ve uğraş içinde olduğumuz açıktır. Bu operasyon çerçevesini kışın da aynı şekilde yürüten bir anlayış belirledik. Elbetteki bütün bunlara nazaran bizim nasıl bir stratejimiz varsa, maalesef birtakım yerler tarafından desteklenen terör örgütünün de kendine ait adımları söz konusu. Altını çizerek söylemek gerekir ki yüzünüz, bakışlarınız, donanımınız, yetkinliğiniz, kuvvetiniz ve arkanızdaki milyonlarca insanımızın duasıyla bugün terör örgütünü mecali olmayan bir noktaya getirdiniz."