Akşener'den Bahçeli'ye sert sözler: Cesaretin yok, sen geç köşene otur!






İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamaladar bulundu. Akşener, Bahçeli tarafından tehdit edilmesine karşılık "Kongrede önüme çıkacak cesaretin yok. İstanbul’dan aday çıkaracak cesaretin yok. Sanmaki söyleyecek söz bitti. Memleketin daha büyük sorunları var sen geç köşene otur biz memleket meselelerinden bahsedelim" sözleri ile yüklendi.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden Bahçeli'nin yaptığı açıklamanın ardından evinin önüne kadar uzanan olayı değerlendirdi. Yaşanan olay ile ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sert sözlerle eleştiriken Akşener, "kongrede önüme çıkacak cesaretin yok. Kendi delegenin karşısına çıkacak cesaretin yok. Ben seninle daha fazla vakit kaybedecek değilim. Sanmaki söyleyecek söz bitti. Memleketin daha büyük sorunları var sen geç köşene otur biz memleket meselelerinden bahsedelim" ifadelerini kullandı.

İşte Meral Akşener'in MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye yönelik sözleri şöyle:

"Geçtiğimiz hafta evimin önüne kadar uzanan hadiseye değinmek istiyorum. Yaşadığımız onca şeye rağmen artık beteri olmaz diyorduk ama Sayın Bahçeli yaptı yapacağını. Türk siyasetine, kara bir leke çaldı. Ne Türkiye ne de Türk Milliyetçiliği için bir gelecek vadetmediğini açıkça ortaya koydu.

Sayın Bahçeli, sen, Cumhuriyetin kurucu iradesinin, Türk milliyetçiliğinin bayrağını düşürdün. Sen onu, saray kapısına serecektin ki, biz razı olmadık. Milliyetçilik saray bahçelerinde kök salmaz. Kongrede önüme çıkacak cesaretin yok. Kendi delegenin karşısına çıkacak cesaretin yok. İstanbul’dan aday çıkaracak cesaretin yok. Millete küfredenler iktidardan aldığı milyarlık ihaleler alanlar hayasızca sokakta geziniyor. Kapalı kapılar ardında Erdoğan bile tavır koyuyor ama senden ses yok

Dolar 1 TL iken veryansın ediyordun. Dolar 6 TL olmuş şimdi mi susuyorsun. Ben seninle daha fazla vakit kaybedecek değilim. Sanmaki söyleyecek söz bitti. Sanma ki bu cesur yürekler seni affetti ama memleketin daha büyük sorunları var sen geç köşene otur biz memleket meselelerinden bahsedelim."