İş bildiğimiz gibi değilmiş! Dilipak'ın tuhaf iddiası!






ABD seçimlerine Rusya elini soktu ve Trump kazandı iddiasını biliyorsunuz! Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak işte o iddiadan yola çıkarak referandum konusunda bomba bir komplo kaleme almış.













ABD başkanlık seçimlerine Rus hackerlerin karıştığı iddiaları FBI tarafından araştırılırken yeni bir iddia ortaya saldı. Bu iddiaya göre Rus hackerların sıradaki hedefi Almanya... Bu ülke de sağ oyları artırıp iktidara giden yolda hackleme yapacakları söyleniyor. Bunlar batı basını ve uluslararası medyada dolaşan iddialar.


Bu iddialardan yola çıkan Abdurrahman Dilipak ise olayı Türkiye için senaryolaştırdı. ABD seçimlerini manipüle eden hackerlerin aynı oyunu 16 Nisan referandumunda oynayacaklarını iddia etti.


"İş bildiğimiz gibi değil' başlıklı yazısında Dilipak şaşırtan iddiasını şu şekilde dile getirdi;


"Dikkat! Sakın bunlar Almanya’yı gösterip, Türkiye’deki referanduma da burunlarını sokmayı denemesinler.. Bu çerçevede FETÖ’cüler, birtakım hackerler ve yabancı istihbarat elemanları ile By-Lock’u hukuki açıdan tartışmalı hale getirecek bir proje üzerinde çalışıyorlar, benden söylemesi.

CYBER ARMY
Hani, Rus hackerler içeride de, bu kişi bu kez kimin üzerinden yapmayı denerler size göre.. Ya da kendileri yapıp sonra bu ayak oyunlarını bilmeyen, hackercilik oynamaya kalkan bir garibanın üzerine yıkmasınlar?! İster misiniz bir de DAEŞ ya da HUSİ benzeri, onun sanal alemdeki uzantısı, serseri mayın gibi ortalıkta dolaşan “Cyber Army” oluşturmasınlar.. Adını da buldum “alceyşül siberani” beğenmedinizse “El ceyşül muhayyel” “Hayali ordu” gibi bir şey olur mu?


YENİ DÜNYA SAVAŞINA HAZIR OLUN


NATO’nun, tehlikenin rengini Kızıldan Yeşile çevirerek başlattığı İslam’a karşı soğuk savaş mı olur, bu savaş ısınır mı bilmiyorum ama, “Cyber savaş” kapıda. Bu savaş karakteri icabı global olacak. Yani yeni bir dünya savaşına hazır olun. Bugün yaşanan siber istihbarat oyunları ve siber terör olayları bu savaşın öncü kadroları olarak mevzilerine yerleşmeye başladılar bile.