669 nolu KHK Mağduru bir Askeri Öğrenci olarak Sizlerle bir kez daha buluşmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

Emredersiniz Komutanım! ‘dan ‘MS’İM KOMUTANIM! a geçen adaletsiz süreci belgeleriyle anlattığım kitabım “MS’İM KOMUTANIM!” sizlerin ilgi ve desteğiyle çok kısa sürede birçok engel ve birçok kara kampanyaya rağmen en çok satılanlar listesine girdi.669 no lu KHK mağdurları olarak  Tertemiz vicdanlara ulaşmak,milletimizin gönlünde ki yerimizi tekrar sağlamlaştırmak için çabalarım engellere rağmen devam ediyor ve edecekte.Bize her türlü iftirayı,çamuru atan zavallıların yarınlarda bu ince oyunlarının içinde boğulacaklarını hepimiz göreceğiz.

Biz Askeri Öğrenciler Şanlı Al bayrağa eliMizi koyarak yemin ettiğimiz törenden bu yana yeminimize ve milletimize bağlılığımızı aynı şevk ve heyecanla bağlılığımızı koruyoruz.Askerliğin üniformadan ibaret olmadığını ilelebet anlatacak ve yaşatacağız.

Benimle birlikte MS’İM KOMUTANIM! diyen binlerce dostuma tekrar tekrar çok ama çok teşekkür ediyor,Sevgili Cemal Yıldırım abi nin biz khk mağdurları için yaptığı yürüşe sonsuz destek veriyorum.Başına bir şey gelene kadar susan vicdanların hesabını Allah u Teala elbet soracaktır.

Saygılarımla.