Cumhurbaşkanlığı seçimleri giderek yaklaşırken, siyaset arenası giderek ısınıyor. Seçimlere 6 aydan daha kısa süre kalırken Altılı Masa'nın adayının kim olacağı merak ediliyor. Altılı Masa, aday için kesin seçim tarihinin ilan edilmesini beklerken, seçimlerde yeniden aday olacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıkacak adaya ilişkin kulis haberler gelmeye devam ediyor.
 

AKP'NİN KORKULU RÜYASI OLACAK

YSK üyelerine hakaret sonrasında verilen cezanın ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adı da öne çıkıyor. Adaylık sinyalleri veren CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'in anlaşamaması durumunda Eski Ekonomi Bakanı Masum Türker, kimin aday olacağını açıkladı. Türker'e göre bu ismin eleştirilecek bir şeyi bulunamayacak, karşı kampanya yapılmasını zorlaştıracak ve bu nedenle AKP'nin korkulu rüyası olacak.

Söz konusu iddiasını CNN Türk canlı yayınında paylaşan Türker, Altılı Masa'dan aday olacak kişinin altılı masayla birlikte çalıştığını" ifade etti.

Programın sunucusu Ahmet Hakan'ın "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu değil mi o isim" sorusunu Türker "Değil" diye yanıtladı.

Türker, " AK Parti o isim nedeniyle tir tir titriyor mu?" sorusu üzerine ise "Eleştirecek bir şeyini bulamayacaklar" şeklinde yanıt verdi.

'ALTILI MASANIN ADAYI BABACAN' İDDİASI
Devamında ise gazeteci Turgay Güler, Türker'e bahsettiği kişinin Ali Babacan olup olmadığını sordu ve "Çünkü tarife uyan tek kişi o" dedi.

Türker'in bu soru karşısında sessiz kalırken kullandığı beden dili yanıtın "Evet" olarak yorumlandığı görüşünü doğurdu.