Üretim Haberleri

Üretim haberleri ve güncel Üretim gelişmeleri, Üretim ile ilgili tüm video, Üretim fotoğrafları ve Üretim haberleri Meridyen Haber | Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu, Şubat ayına ilişkin Tarım ÜFE verilerini açıkladı. Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE), Şubat 2024'te bir...

EKONOMİ

Türkiye ekonomisi 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 4,5 oranında büyüdü. 2023 son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre büyüme...

EKONOMİ

Avrupa'da birçok şehirde, günlerdir çiftçiler tarım politikalarını protesto ediyor. Bu gösteriler bugün Türkiye'ye de sıçradı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi programının sabırla ve kararlılıkla uygulanacağını belirterek programın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde hazırlandığını söyledi.

EKONOMİ

TÜİK'in, kasım ayı sanayi üretim endeksi sonuçlarına göre, sanayi üretimi kasım ayında, aylık yüzde 1,4 azaldı, yıllık yüzde 0,2 arttı.

EKONOMİ

Enflasyonla mücadele kapsamında para politikasının giderek sıkılaşması, ihracatta bir süredir devam eden kan kaybıyla birleşince durgunluk iyice gün yüzüne çıktı.

EKONOMİ

Türkiye genelinde tavuk eti üretimi, eylülde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,9 azaldı...

EKONOMİ

Tarım Bakanlığı, bilgi edinme hakkı kapsamında sözleşmeli besicilik projesine yönelik CİMER’den talep edilen bilgileri yaklaşık 2 aydır vermiyor.