AK Parti hükümetin en büyük destekçilerinden Yeni Şafak’ın 2020 yılındaki “Şerefsiz Bunlar” manşeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı terletecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinde bulunurken samimi ve dostça görüntüler paylaşıldı. Yeni Şafak ise 2 yıl önce attığı manşeti bugün gündem oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak için Birleşik Arap Emirlikleri’ne ( BAE) gitti.

Basına yansıyan görüntülerde ve demeçlerde oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen diyaloglar sonrası Erdopan twitter hesabından “Kardeş Birleşik Arap Emirlikleri’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizi hamdolsun, bugün başarıyla tamamladık. Yaptığımız görüşmelerde ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırımların arttırılması konusunda güçlü bir müşterek irade ortaya koyduk, toplamda 13 anlaşmaya imza attık.” İfadelerinde bulundu.

YENİ ŞAFAK’IN 'ŞEREFSİZ BUNLAR' MANŞETİ OLAY OLDU

Görüşmeler oldukça olumlu geçerken Yeni Şafak gazetesinin 23 Ekim 2020’deki manşeti sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni Şafak gazetesi o manşetinde BAE Veliaht Brensi Zayed’i 15 Temmuz'un finansörü olmakla suçlarken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da aynı kanaatte idi. Gazete o dönemde BAE yönetimi için “Şerefsiz Bunlar” başlığını atacak kadar gemileri yakarken Erdoğan’ın dünkü dostane ziyareti sonrası sessizliğini koruyangazete bugün 1. Sayfasından bu haberi görmemeyi tercih etti.

ı