Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde elini sıktığı İşgalci İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un askerleri Mescid-i Aksa'da Kıble Mescidi'ni bastı. Bu skandal görüntüleri AK Parti hükümetinin medya organı Yeni Şafak da paylaştı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda Siyonist İsrail ile yeni bir normalleşme süreci başlatmış bu doğrultuda Türkiye’ye gelen İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’u resmi törenle Ankara’da misafir etmişti. Yapılan bu görüşme Türkiye’deki duyarlı Müslümanların canını sıkarken AK Parti’nin havuz medyası sessizliğe gömülmüştü.

İŞGALCİ İSRAİL  MESCİD-İ AKSA'YA BASKIN DÜZENLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden elini sıktığı Herzog’un askerleri Ramazan ayında Mescid-i Aksa'da yer alan Kıble Mescidi'ne baskın düzedi. Yeni Şafak İşgalci İsrail’in bu saldırısını bir an için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail ile normalleşme sürecine girdiğini unutmuş olsa gerek sosyal medya hesabından “İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da yer alan Kıble Mescidi'ne baskın düzenledi. Kauçuk kaplı mermi ve ses bombası kullanarak müdahale eden işgal güçleri, onlarca Filistinliyi yere yatırarak gözaltına aldı.” Sözleriyle duyurdu.

Postallarıyla Mescid-i Aksa'daki Kıble Mescidi'ne baskın düzenleyen işgalci İsrail askerleri mescidin camlarını kırarak içeriye gaz ve ses bombası attı. Mescidde bulunan Filistinli Müslümanlara vahşice saldırılırken İsrailli zorbaların bu görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Ortaya çıkan bu görüntülerden sonra AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normalleşme sürecinde nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu oldu.

Kaynak: Milli Gazete