AK Parti'ye yakın isimlerden Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük 13 şehit verdiğimiz Gara katliamını hatırlatarak "Her zaman olduğu gibi suçu Türk askerine attılar. 13 asker ve polisimizi Türk devletinin şehit ettiğini söylediler! Bunu ilk söyleyen de  PKK ve FETÖ sesi Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Hüda Kaya’ydı. Hatta Hüda Kaya FETÖ himayesindeki Ahval’a bağlandı ve 13 askerimizi Türk ordusunun öldürdüğünü söyledi" ifadelerini kullandı. 

"SAVCILIĞA GİDİP İFADE VERDİM"

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Hüda Kaya'nın kendisine dava açtıklarını belirten Cem Küçük, "Savcılığa gidip ifade verdim. Takipsizlik verilir sandım ama yanılmışım. Maalesef ve muhtemelen ifadeleri düzgün okumadan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bana dava açmış. Düşünün 13 şehit veriyoruz. İki HDP’li 13 şehidi devlet öldürdü diyor. Ben de bunu söylüyorum ama bu iki ismin PKK’yı koruyup kolladıklarını ifade ediyorum. Sağolsun(!) Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça tak diye davayı açıyor. Bakalım alt mahkeme benim dediklerime ne diyecek, çok merak ediyorum!" dedi. 

"ERDOĞAN GİDİCİ. BARİ TAVIR ALAYIM' DERDİNDELER"

"Ülkemizin yanında olmak artık yargılanmak için yeterli demek ki! Ha, ben muhalif yazar olsam Adalet Bakanlığı hemen ses verirdi ama  Tayyip Erdoğan’ı destekleyenler yalnız kalmaya mahkûm. Siz siz olun HDP’lileri eleştirirken dikkatli olun! Ben alışkınım. Vız gelir tırıs gider" diyen Küçük yazısında "Bir de 'yargı Erdoğan ve AKP’nin kontrolünde' demezler mi, beni bir gülme alıyor... Öyle ya, şimdi Ankara’da birileri, 'Ne de olsa Erdoğan gidici. Bari tavır alayım' derdindeler" yazarak çok konuşulacak ifadeler kullandı.