Bu insanlar sizce neyi bekliyor?

Herkes Erdoğan'ın Meclis'teki konuşmasına bakarken asıl haber salonun dışında. Sahi sizce bu insanlar sıra sıra neyi bekliyor?

Milletvekili danışmanlarının, erken saatte gelerek, AK Parti'nin grup toplantısı için Milletvekillerine ve Bakanlara yer tutmak için salon kapısının açılmasını beklemeleri dikkat çekti.

Siyasi parti liderleri salı günleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki grup toplantılarında gündeme ilişkin  değerlendirmede bulunuyorlar.

AK Parti'nin grup tıplantısından önce paylaşılan bir fotografta ise, TBMM 'de garipsenecek uzun kuyruklar oluştuğu görülmekte.

Sputnik Ankara temsilcisi Yurdagül Şimşek, AK Parti'nin grup konuşması öncesi TBMM'de oluşan kuyruğun fotografını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yurdagül Şimşek, paylaşımına, "TBMM kulisindeki bu uzuuunnn kuyruk 11.45’de başlaması öngörülen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yapacağı AK Parti Grup toplantısı için. Danışmanlar erken saatte gelip grup toplantısında milletvekilli ya da bakanlara yer tutmak için salon kapısının açılmasını bekliyor" notunu düşmeyi ihmal etmedi.

Yurdagül Şimşek'in sosyal medya hesabından paylaşımı;

İşte konuya mevzu olan fotograf;