Rabbimizin (C.C.), uğruna âlemleri yarattığı Habibi Resûl-i Ekrem’i (S.A.V.), İslâm’ın ve Kur’an-ı Azimüşşan’ın canlı, yaşayan bir örneği ve insanlık için bir nimet olarak dünyaya gönderdiği o kutlu günün sevincini yaşıyoruz.

Yüz yıllardır gönüllerinde Resûlullah’ın (S.A.V.) hasretiyle yaşayan sayısız Müslüman için Mevlid Kandili, o Güzeller Güzeli’ne (S.A.V.) salavat getirmek ve O’nun (S.A.V.) şefaatine nail olarak âlemlerin Rabbi olan Allah’ın (C.C.) rızasına kavuşabilmek adına dua için büyük bir nimet. Bugünün gündüzü ve gecesi insanlığın En Şereflisi’ni (S.A.V.) bolca anarak O’na (S.A.V.) salât ve selam getirmek, Kur’an-ı Kerim ve hadis-i şerif okumak, namaz kılıp dua etmek için çok güzel bir fırsat. Rabbimiz (C.C.), bu mübarek gecenin hatırına cümle ihvan-ı dinden razı olsun.

Mevlid Kandili, duaların ve ibadetlerin kabul edildiği mübarek günlerdendir. İslam dünyasının kandilini tebrik ederiz.

Son peygamber, Âlemlere Rahmet Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) doğum günü olan Mevlid Kandili, bugün idrak edilecek. Rabbimizin, uğruna âlemleri yarattığı Habibi Resûl-i Ekrem’i (S.A.V.), İslâm’ın ve Kur’an-ı Azimüşşan’ın canlı, yaşayan bir örneği olarak insanlık için bir nimet olarak dünyaya gönderdi.

Yüz yıllardır gönüllerinde Resûlüllahın (S.A.V.) hasretiyle yaşayan sayısız Müslüman için Mevlid Kandili, o Güzeller Güzeli’ne salavat getirmek ve O’nun şefaatine nail olarak âlemlerin Rabbi olan Allah’ın rızasına kavuşabilmek adına dua için büyük bir nimet. Bu günün gündüzü ve gecesi insanlığın En Şereflisi’ni bolca anarak O’na salât ve selam getirmek, Kur’an-ı Kerim ve hadis-i şerif okumak, namaz kılıp dua etmek için çok güzel bir fırsat. Rabbimiz, bu mübarek gecenin hatırına cümle ihvan-ı dinden razı olsun.

  Kâinatın Efendisi,

  İki Cihan Serveri

  insanlığın en azizi

  olan Peygamber

  Efendimiz Muhammed

  Mustafa’nın (S.A.V.)

  dünyaya teşrif ettiği

  o mübarek gün,

  insanlık için bir

  milat oldu.

TEBRİK

Mevlid Kandili, duaların ve ibadetlerin kabul edildiği mübarek günlerdendir. İslam dünyasının kandilini tebrik ederiz.