Hürriyetin olmadığı yerde hayat yoktur

Prof. Dr. Abdurrahim Karslı: Dünyada eşi benzeri olmayan sadece Türkiye'ye mahsus bir sistem ihdas edildi. Türkiye bir şirket yönetilir gibi yönetiliyor. Türkiye'de hak, hukuk, adalet bu iktidar tarafından yerle bir edildi.  Bugün iktidarda olan arkadaşlar, 2002 yılından önce haktan, hukuktan, adaletten ve Hz.Ömerden bahsediyorlardı, liyakattan bahsederlerdi ama bugün öyle bir noktaya geldilerk, liyakat adına ne varsa hepsi yok sayıldı ve bu kunu ile ilgili  ne kadar kurum ve kuruluş varsa hepsi dejenere edildi. Bütün dinlerin geliş sebepleri vardır ve o sebeplerin birincisi işi ehline vereceksin, ikincisi ise adaletle idare edeceksin.

Ehliyet ve liyakattan sonra sistemlerde iyi insan tanımı yapılır ve o iyi insada olması gereken özellikler ise şunlardır

1- İşi ehline verir.

2- Adaletle idare eder.

3 - Emanete riayet eder.

4- Yalan sölemez.

5- Ahde vefalıdır.

Sistem böyle olmalı ve sistemi idare edenler bu vasıflara sahip olmalı.

Yukarıda sayılan bütün özellikler Türkiye'de  bu iktidar tarafından yok edildi yerle bir edildi.

Türkiye'de geçmiş dönemdeki iktidarlar tarihine, inancına ve kültürüne bağlı olan insanların fikirleri ile mücadele edildi. Halk bu şekilde sindirildi ve baskı altında tutuldu.

Bugünkü AK Parti iktidarı ise  aklı hedef aldı ve düşünen, fikir üreten  ve muhalefet edenlerle mücadeleye başladı ve hürriyet özgürlükleri hedef alarak kontrol altında tutmayı hedefliyorlar.

Mevcut olan iktidar hapishaneleri ağzına kadar doldurdu, habire hapishane yapıyorlar ve hukuk sisteminde yapılan tahribatla davaların altından kalkılamaz bir hale gelindi.

Türkiye'de aktif olarak yaşıyan  20 milyon insanın içerisinde  şuan 7 milyon insan şüpheli konumunda.

Şuan biri çıksa ve hükümete deseki  ben Türkiye'de hainlerle, masumların ayırt edilmesini istiyorum dese anın bir ithamla içeri alınır.

AK Parti Türkiye'de 34 milyon insanı yardıma muhtaç hale getirdi ve insanları kendine kul köle olacak hale getirdi.

Bu enfes konuşmanın devamı - VİDEO'dan dinleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=HWJHI7hkxzo