FOX TV ana haber bülteni suncusu Selçuk Tepeli dün akşamki programda  ABD’nin Türkiye’yi F-35 programından çıkarmasının arka planını yazdı. F-35 projesinden bir komplo ile çıkarıldığını iddia eden Selçuk Tepeli Türkiye’ye getirilmesi gerektiğini söyledi.

Son günlerde ABD’nin Türkiye’ye F-35 yerine F-16 savaş uçağı önerdiği açıklamaları yapılırken Selçuk Tepeli bu konuya dikkat çekerek “Demek ki sorun sadece F-35’te var.” Dedi.

“BU BÖLGEDE F-35 SADECE  İSRAİL’DE OLSUN”

“20 yıl üreticisi olarak içinde olduğumuz projeden uçaklar teslim aşamasındayken uluslararası bir komplo ile kandırılarak atıldık” diye konuşan gazeteci Selçuk Tepeli ABD’nin komplosunu şu sözlerle ifade etti:

"Sadece İsrail’de olsun bu bölgede istenmiş olabilir.  Rusya, yanında böyle bir uçak sahibi Türkiye istememiş olabilir. Herkesin işine gelmiş olabilir. Aralarında anlaşmış olabilirler. Amerika, Rusya, İsrail,  Çin…  Suriye konusunda bir üçlü toplantı yapacaklarmış. Ve dolayısıyla Rusya parasını kazanmıştır. Amerika bu projeden Türkiye’yi çıkartmıştır. İsrail de tek başına bu bölgede o uçakları kullanıyor demektir. Keramet arayıcılar çıkmaya başlamış. Bu F-35 uçaklarının Türkiye’ye gelmesi lazım."