Tüm Türkiye'nin beklediği açıklama geldi! Son dakika haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de corona vaka ve ölüm sayısını açıkladı. Düzenli olarak yapılan kamuoyunu bilgilendirme süreci bu akşam da devam etti.

Türkiye'de son durum şu şekilde; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son 24 saatte 2.953 şüpheliye test yapıldığını 277’sinin pozitif çıktığını belirtti. Hasta sayısının 947'ye yükseldiğini açıklayan Koca, yaşlı hastalardan 12'sini kaybettiğimizi ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısının 21'e yükseldiğini dile getirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Türkiye'deki corona virüs vaka ve ölü sayıları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Dün akşam saatlerinde Twitter üzerinden yayımlanan mesajda yeni vaka sayısının 670'e yükseldiği ve ölü sayısının 9'a yükseldiği duyurulmuştu. Bugün Türkiye'deki son durum hakkında bilgiler verirken, vaka ve ölüm sayısını paylaştı.

İşte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından son dakika olarak paylaştığı corona virüsü vaka ve ölüm sayısı! VAKA SAYISI 947 ÖLÜM SAYISI 21

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'deki corona virüsü vaka ve ölüm sayıları ile ilgili sosyal medyadan son dakika paylaşımında bulundu. Koca, corona virüsü nedeniyle hasta sayımızın 947 ölü sayımızın ise 21 olduğunu açıkladı.

Haberimizin içerisinden corona virüsü vaka ve ölüm sayılarına ulaşabilir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son dakika açıklamalarını bulabilirsiniz.