Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, basın toplantısında yaptığı değerlendirmede vatandaşların geçim derdine dikkat çekti.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, "Çiftçimizin derdiyle, esnafımızın derdiyle, memurumuzun, emeklimizin derdiyle nasıl dertleneceğiz? Bütün bunları konuşmaya ihtiyacımız var. Geçim ittifakı şu anda seçim ittifakının önünde olan bir konu." açıklamasında bulundu. 

GELİN VATANDAŞLA GEÇİM İTTİFAKI YAPALIM

Temel Karamollaoğlu, konuşmasının ilgili yerinde şunları söyledi:

"Hakikaten evine götüreceği ekmeği, çocuğuna alacağı kıyafeti, ayın sonu geldiğinde ödeyeceği kirayı, faturaları ödeyemeyen, bunu kara kara düşünen insanımızın problemlerini görmezden gelerek siyaset yapmak artık ülkede mümkün değil. Saadet Partisi olarak daha seçim gündeme gelmeden önce ittifaklar konuşulurken biz hayır. Gelin, esas vatandaşla geçim ittifakı yapalım dedik.

GEÇİM İTTİFAKI SEÇİM İTTİFAKININ ÖNÜNDE OLAN KONU

Her kesimle, ayrı ayrı işçimizin derdiyle nasıl dertlenmek gerekir? Çiftçimizin derdiyle, esnafımızın derdiyle, memurumuzun, emeklimizin derdiyle nasıl dertleneceğiz? Engellilerimize nasıl destek olacağız? Sanayicimiz daha fazla insanı istihdam edecek yatırımları yapması için biz ne yapacağız? Bütün bunları konuşmaya ihtiyacımız var. Geçim ittifakı şu anda seçim ittifakının önünde olan bir konu. Biz bu ittifakı her hafta basın toplantılarımızda da bunun ötesinde de gündeme getirmeye, tekliflerimizi tek tek sıralamaya hazırız."