Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'ya yönelik ' FETÖ' suçlamasını köşesine taşıyan Terkoğlu bugünkü "Soylu’nun omuz başındaki terörist" başlıklı yazısında ses getirecek ifadelerde bulundu.

Süleyman Soylu’nun daha önce STV’de katıldığı bir programı hatırlatan Barış Terkoğlu olukça sansasyonel açıklamalarda bulundu. Süleyman Soylu’nun bir dönem FETÖ’nün önde gelen gazetecilerinden Önder Aytaç’la beraber televizyon ekranlarında Hanefi Avcı üzerinden FETÖ’ye ve Gülen’e sahip çıktığını belirten Barış Terkoğlu” "Hanefi Avcı’nın içeri girmesinin ardından Soylu, STV’ye bağlanmış, FETÖ’ye ve Gülen’e sahip çıkmıştı. Yetmemiş, Soylu, o dönem STV’de program yapan Önder Aytaç’ın konuğu olmuştu. Yani bugün, 12 yıl önceye gidip, FETÖ’yü eleştiren kitabının ardından, Önder Aytaç’ın Avcı’yı neden aradığını sorgulayan Soylu, Aytaç’la o dönem omuz omuza ekrandaydı" diye yazdı.

"FETÖ'NÜN YARIM KALAN HESABINI MI TAMAMLAMAYA MI ÇALIŞIYOR"

Terkoğlu yazısında “Acaba Süleyman Soylu, Haliç’te Yaşayan Simonlar’ı 5. kez “terör”den soruşturarak FETÖ’nün yarım kalan hesabını mı tamamlamaya çalışıyor?” gibi oldukça iddialı cümleler kurmaktan da geri durmadı.

İşte Terkoğlu’nun bugünkü yazısındaki o bölüm:

Acaba yanlış mı hatırlıyorum dedim. Neyi mi? Malum, Avcı hakkında soruşturmayı İçişleri Bakanlığı yapıyor. Elbette, Emniyet’te Fethullahçı örgütlenme iddialarında bulunanlar, bir dönem FETÖ yayını STV tarafından da hedef alınmıştı. Hanefi Avcı’nın içeri girmesinin ardından Soylu, STV’ye bağlanmış, FETÖ’ye ve Gülen’e sahip çıkmıştı. Yetmemiş, Soylu, o dönem STV’de program yapan Önder Aytaç’ın konuğu olmuştu. Yani bugün, 12 yıl önceye gidip, FETÖ’yü eleştiren kitabının ardından, Önder Aytaç’ın Avcı’yı neden aradığını sorgulayan Soylu, Aytaç’la o dönem omuz omuza ekrandaydı.
Acaba Süleyman Soylu, Haliç’te Yaşayan Simonlar’ı 5. kez “terör”den soruşturarak FETÖ’nün yarım kalan hesabını mı tamamlamaya çalışıyor? Peki yıllardır 17-25 diye milat koyanlar, Avcı’ya 1970’li yılları sorarak kendileriyle ilgili bir kapı da açmış olmuyorlar mı?
Avcı kurdun karnını deşti. İçindekileri kurtardı. Sen uslanmayıp kurda kapıyı açıyorsan, Avcı daha ne yapsın?"