İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu hakkında hemen hemen her hafta yeni bir skandal iddia ortaya atılırken ortalığı karıştıracak, belki de Soylu’yu koltuğundan edecek bir fotoğraf daha kamuoyunun gözü önüne serildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Eski Türk-Amerikan İşadamları Derneği Başkanı ve L’ACTONE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat uyuşturucu kaçakçılığı suçundan tutuklandı.

SÜLEYMAN SOYLU'YLA FOTOĞTAFI ÇIKTI

Birçok uyuşturucu kaçakçısı, mafya lideri, silah kaçakçısıyla bağlantısı olduğu iddia edilen ve bu iddiayla ilgili bir çok fotoğraf karesi yayınlan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Ali Osman Akat ile de fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.

CHP Milletvekili Alpay Antmen,  Ali Osman Akat’ın Süleyman Soylu’yla fotoğrafını "Kolombiya'dan Türkiye'ye gönderilen 111 kilo kokainin alıcısı Ali Osman Akat'ın, Süleyman Soylu ile fotoğrafı çıktı. Hiç sekmez!" notuyla Twitter hesabından paylaştı. Bu paylaşımın ardından uyuşturucu kaçakçılığı suçundan tutuklanan Ali Osman Akat’ın ile Süleyman Soylu ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu.

KRT TV

@krtkulturtv

#Kolombiya'dan gelen kokainlerin sahibi 'holding patronu' ile Süleyman Soylu'nun fotoğrafı çıktı... Haber, Sabah gazetesinde yer aldı..

Hakkında çıkan iddialar yüzünden gönderilecek bakanlar listesinde adı geçen Süleyman Soylu'nun ortaya çıkan bu fotoğraftan sonra işi daha da zorlaşacağa benziyor.