Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan tarafından İbrahim Çeçen Üniversitesi eğitim gören 500 öğrenci için bir sahur programı düzenlendi.  Bir restoranda düzenlenen sahur programına  Süleyman Soylu’da telefonla katıldı.

HER TÜRLÜ RİSKİ ALMAYA HAZIRIZ

Yemek sonrası Savcı Sayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu aradı. Soylu salondakilere hitaben yaptığı konuşmada  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağlılığını bir kez daha tekrarlarken AK Parti’nin yanlışlarını ve hatalarını ortaya koyanları da "Bizim üstümüze baskı kurmaya çalışanların baskısından yılmıyoruz.  Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde her türlü riski almaya hazırız" sözleriyle meydan okuyarak tehdit etti.

Milli Gazete'de yeralan habere göre, Soylu konuşmasının devamında geçtiğimiz hafta AK Parti Ağrı İl Gençlik kolları tarafından verilen ve günlerce tartışılan şatafatlı sahur programını da savundu.

Soylu şaşalı sahurla ilgili “mütevazi” ifadelerini kullanırken şunları söyledi:

Geçen hafta verdiğiniz sahur Ağrılı genç kardeşlerimizin birlik içerisinde ve mütevazi bir şekilde kendi değerlerimizi ve bize öğretilenleri hem hatırlayan hem de hatırlatan bir süreci ifade ediyor. Maalesef bunlardan bihaber olanlara, birlikte sofrada oturmanın nasıl bir duygu olduğundan bihaber olanlara, birlikte oruca kalkmanın, birlikte bir ibadetin başlangıcını paylaşmanın ne demek olduğunu hatırlamayanlara, bunu unutan ve bunu istismar etmek isteyenlere buradan söylemek istiyorum ki Ağrı'daki kardeşlerimizin hiç umurunda değiller. Bizim de hiç umurumuzda değiller