Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın İmralı çıkışını ele alarak son anket sonuçlarına yazısında yer verdi.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen grup toplantısında sarf ettiği "Bunların göğsündeki şeref madalyası dağa kaçırdığı yavrular, bunlardaki vicdan bu. Ama Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek” sözlerini ele aldı. "İmralı’ya bel bağlayan   Cumhur İttifakı gerçekten darda" diyen Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, Saraya ulaşan İstanbul anketinin sonuçlarına yazısında yer verdi.

AK PARTİ İSTANBUL'DA ERİDİ! 

"İmralı’ya bel bağlayan Cumhur İttifakı gerçekten darda… Saraya son ulaşan “kişiye özel”  İstanbul anketinin sonuçlarına yer vereyim:" diyerek saraya ulaşan son anket sonuçlarına yazısında yer veren Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, "Bence, anketin en ilginç yanı, Cumhur İttifakı’nın İstanbul’da oy erimesi yaşadığı bölgelerde “ İYİ Parti yükseliyor” tespitinin yapılaması… İYİ Parti’nin üzerine  HDP sopası daha fazla sallanacak gibi görünüyor…" ifadelerini kullandı.

İşte yazıda yer alan anketin sonuçları:

AKP:28

CHP:25,2

İYİ Parti: 16,4

 HDP:8