Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ağabeyi ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in telefonda kendisine, "Sen kimsin lan şerefsiz, kapat telefonu" dediğini iddia etti.

Süper Lig takımı Aytemiz Alanyaspor ile Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir arasında son dönemde çıkan forma tartışması büyüyerek devam ettiği gözlemlendi.

Daha önce Aytemiz Alanyaspor Store ve Mağazalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enver Vural açıklama yapmış ve Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in sahte Alanyaspor forması yaptırarak suç işlediğini ifade etmişlerdi.

Konuyla ilgili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ağabeyi ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da Yeni Şafak gazetesine konuştu. Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in binlerce Alanyaspor formasını bastırıp, devletin resmi makam aracıyla bunları dağıttığını öne süren Hasan Çavuşoğlu, konuyu mahkeme taşıdığını dile getirdi.

Başkan Çavuşoğlu, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’le telefonda görüştüğünü ifade ederek, “Alanya’da Alanyaspor Store açtık ama siz Alanyaspor formalarını izinsiz bir şekilde dağıtıyorsunuz demeye kalmadan bana söylediği kelime net bir şekilde şu; 'Sen kimsin lan şerefsiz, kapat telefonu'. Arkasından daha ağır bir kelime kullandı. Bu durum nedeniyle de Emniyet Müdürü hakkında şahsımla ilgili hakaret ettiği gerekçesiyle de mahkemeye başvurdum. Bundan sonraki süreci hukukçularımız yürütecek” ifadelerini kullandı.